Prošije spoustu vrstev, umí lemovat, spousta druhů stehů, není překombinovaný pro nastavovaní, plná mechanika, naprostá spokojenost.

Ještě jsem nevyzkoušela, protože přiložený návod na CD není v češtině a tak musím nejprve vyhledat návod k použití zřejmě na YouTube.
Takže hlavním nedostatkem je právě CD ve více jazycích, kterým ale bohužel nerozumín.
Jsem z toho lidově řečeno otrávená
tichý stroj s jednoduchou obsluhou
mizerný manuál, najít nastavení pružných sthů je jen pro vytrvalé
celkem spokojenost
Výborné provedení, praktický, velmi dobrý výkon
Nenalezla jsem
Skvělý popis,podle kterého jsem vybrala.
Jsem spokojená
Mohu jen doporučit
Je tichý a hlavně jednoduchý na ovládání
Za tuto cenu naprosto kvalitní výrobek.
V této cenové kategorii je tento stroj velmi kvalitní. Šíje tiše necuka netrhá a prošije i tvrdší látky.
Pracuje jak má.Muzete si dokoupit podle potřeby ostatní patky na šití.
No počítá jsem, že i odřez bude.Neni.
Mnoho stehů
Poměrně silný
Na úplety nic moc
Vzhledem k tomu, že potřebuji rovnosteh především na prošívání úpletů, tak jsem neměla moc šťastnou ruku při volbě. I s kráčející patkou se šev lehce vlní (lze tedy vyřešit žehličkou). Tříkroký cik cak i s kráčející patkou a bez jakéhokoliv tahu nešije rovnoměrně.
Jako levák proklínám páčku na sundání patky vpravo.