Tiskárna Recenze Brother DCP-T510W

Recenze Brother DCP-T510W

Inkoustová tiskárna je kvalitním doplňkem nejen do domácnosti, ale i do firmy. Právě díky tiskárně Brother DCP-T510W jsou vaše vytištěné dokumenty a fotky plné těch nejmenších detailů a dokonalých barev. Značka Brother na trh totiž dorazila s takovým modelem tiskárny, jež zvládne dosáhnout rozlišení tisku až 6000 DPI i během poměrně rychlého tisku 12 str./min. Díky kompaktnímu provedení bude…

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

rychlá a jednoduchá instalace, velmi tichý a rychlý chod při tisku, uživatelsky přívětivá a jednoduchá

Registrovaný uživatel15. února 2021

velice rychlá

první list trochu hlučnější

Registrovaný uživatel1. února 2021

Moc hezký tisk

USB kabel není součástí balení

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Multifunkce bez nutnosti menit naplne - jen to plnit. Original inkoust za rozumnou cenu.

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Tankový zdroj barev, tedy velmi levný tisk fotografií, wifi - tisk možný přímo z mobilu. Ovládání v češtině. Zatím se zdá spolehlivá.

Tisk je kvalitní, ale zpočátku neodpovídala barva a odstíny úplně tomu co člověk viděl na monitoru a pak tiskl na papír. Cca po hodině "hraní" si s pokročilým nastavením barev a vytisknutí mnoha pokusů fotek úspěšně vyřešeno. S produktem jinak obecně velká spokojenst z naší strany.

Koupil bych znova.

Registrovaný uživatel15. května 2020

Japonská kvalita. Barvy do zásobníku jsou na rozdíl od kazet za rozumnou cenu. Kvalita tisku výborná. Doporučuji.

Registrovaný uživatel1. března 2020

Zatím tiskárna nemá chybu. Dobrá cena náplní. Pokud je tiskárna trvale zapnuta do elektrické sítě, sama automaticky kontroluje stav trysek a hlavy a vše automaticky čistí. Nezasychá.

Tisk je trochu pomalejší, ale pro běžné domácí použití to vyhovuje.

Celkově lze shrnout kladně. Doporučuji.

Registrovaný uživatel20. února 2020

už jsem vystřídal tři značky tiskáren pro domácnost, BROTHER je čtvrtá. Zatím šlape dobře. Tisk fotografií, perfektní kvalita. Chválím rychlost startu při tisku, kam se hrabou ostatní značky tiskáren. Tiskárnu používám cca 10 výtisků týdně. Levné inkoustové náplně.

v tiskárně není možnost tisk plakátů (4x na A4 atd.) malý informační displej

jsem spokojen, čas ukáže jak bude pracovat

Registrovaný uživatel3. listopadu 2019

Dobrý poměr cena výkon. Jednoduché ovládání.

Registrovaný uživatel7. srpna 2019

Proto že má zásobník,vzhled,1-2 x týdně