Tiskárna Recenze Brother DCP-T500W

Recenze Brother DCP-T500W

DCP-T500W je součástí inovativní řady InkBenefit Plus, nabízí velkoobjemový tisk za extrémně nízké náklady. Pomocí jednoduchého průvodce lze připojit k bezdrátové síti Wi-Fi a sdílet s ostatními uživateli. Díky možnosti tisku N na 1 můžete ušetřit za papír. Se snadno plnitelnými inkoustovými zásobníky s kapacitou až 6000 stran (černá) a 5000 stran (barevné) je DCP-T500W ideální zařízení do každé…

2 recenze

Registrovaný uživatel30. listopadu 2020

dobrá cena slušná kvalita tisku výborná cena za výtisk

občas zlobí WIFI podavač papíru, občas má problém pokud je prázdnější

Registrovaný uživatel5. prosince 2017

levný tisk poměrně kvalitní tisk na kancelářský papír rychlý tisk

lesklý fotopapír deklarované gramáže ani náhodou a je problém i s poloviční gramáží, zkoušel jsem od různých výrobců, tedy mimo Brother mizerná podpora na firemním webu - jestli nefunguje, tak odvezte do servisu !!! chtěl jsem pouze radu, nebo informaci s problémem tisku

celkem zklamání z výrobku, tisk na lesklý fotopapír gramáže nad 140 g , takže víceméně tiskárna na tisk obyčejných dokumentů pro mne zbytečná ivestice