Jednoduché nastavení a používání. Tuto tiskárnu 3 v 1 můžete umístit kdekoli ve vaší domácnosti nebo kanceláři, neboť se může připojit přes domácí síť nebo bezdrátově. Lze tisknout i z mobilního telefonu nebo tabletu.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Brother DCP-L2532DW
má všechny požadované vlastnosti, cenově přístupný
bez výhrad, spokojenost
ok :-) , bezproblémů a spokojenost,
dělá to co má , spokojenost, připojení k síti na poprvé,
Na rozdíl od inkoustovky je připravena kdykoli tisknout a to i po měsíci nečinnosti, možnost komunikace WiFi je příjemná.
duplex
rýchle nastavenie tlače cez wifi
celková spokojnosť
neviem zatiaľ
umí OCR
velmi hlučná
dost robustní, celkově dost škaredá
vybrala jsem ji pouze kvůli poměru cena/výkon + OCR, domů bych si ji nekoupila
Jednoduché nastavení,tisk z mobilu, oboustranný tisk,zásobník na papíry,pěkný design,nevysichající a levný toner
Žádný jsem nenašel
Velká spokojenost,původně jsem chtěl koupit menší model,ale plastově vypadal že dlouho nevydrží a rozdíl v ceně byl jen kolem pětistovky.
Tento model je trošku větší a robustnějsí,ale vypadá kvalitně.
Snadná obsluha. Běží na wifi a k počítači jsem ani kabelem nepřipojoval. Naprostá spokojenost.
Za málo peněz hodně muziky.
Tiskárnu mi vybral syn, používám ji příležitostně pro tisk, častěji pro skenování a kopírování. Obsluha jednoduchá, kvalita velmi dobrá. Využívám ji jen pro potřeby domácnosti.
S multifunkční tiskárnou jsem spokojená.
jednoduchá instalace
rychlost tisku
lehce hlučnější
Jako tiskárna a scanner funguje dobře.
- při kopírování nezkopíruje světlé odstíny barev
- podavač občas vezme víc listů najednou
Na doma stačí.
nejvíc vyhovuje mým požadavkům na tiskárnu a dále jsem se řídila názory lidí na heuréce. Udělala jsem dobře, s tiskárnou jsem spokojená.
Cena
Kvalita
Jednoduché ovládání
Rychlý,tisknu přez aplikaci a spokojenost.
Nemohla jsem připojit na WiFi, ale po 2 dnech se podařilo
No proč? Tiskárny Brohther jsou pro mě pojem. Mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti. Parametry tiskárny DCP-L2532DW pro moje potřeby nadmíru vyhovují. A jako bonus beru to ovládání pomocí wifi, to je bomba. Prostě žádné dráty.
Používán jej prakticky denně pro menší rozsah tisku a nějaké to scanování a kopírování.
Neznám zápory
Jsem spokojen. Snad nebudu muset užít reklamace.
Je rychlá
Otáčeníučně při oboustraném tisku papíru
Krom oboustranného tisku vše funguje dobře.
Jednoduché nastavení i obsluha.
Nejde mi oboustranný tisk, jak je slíbeno v popisu. Do zásobníku se nevejde celé balení papírů, ale jen cca třičtvrtě.
Na objektivní recenzi je moc brzo, tiskárnu mám teprve 3týdny.
Levný tisk
Pro laika komplikovanější instalace, ale dá se zvládnout)
veliká spokojenost, během 6 roků opakovaný nákup - maximální spolehlivost
tato značka tiskárny je OK, měla jsem ji i v zaměstnání a teď podruhé doma jako OSVČ
Dobrá kvalita a oboustranný tisk