Spokojenost s funkcí maximální.

Spokojenost s funkcí maximální.
jednoduché zařízení, levné cartridge
Tato tiskárna je dárek. Mám tu samou a jsem zcela spokojen. 1x výměna náplně, bezproblémový provoz i po delší nečinnosti.
Dobrá volba za přijatelné peníze.
Jednoznačně zvítězila skutečnost, že nevyžaduje žádnou registraci. Funguje bez problémů.
Malý nepodsvícený displey. Stále musím mít u ruky baterku. Dost složitá instalace a používání.
Pro domácí používání nedoporučuji!
Potřebuji občas vytisknout pár stránek a nebo několik stránek skenovat. Tiskárna nabízí tyto dva účely a nepodbízí se funkcemi, které nejsou potřeba a mnohdy je potřeba se k nim zdlouhavě prodrat přes vrstevnaté menu. Laserová tiskárna nezasychá a tato má navíc cenově příznivé tonery. Tiskárnu lze připojit k počítači jak kabelem, tak přes bluetooth.
Dalo mi dost práce než jsem instaloval z webu brother.cz všechny potřebné softwarové nástroje a utility, které umožňují jednoduché ovládání. Zbytečný je nejobsáhlejší traktát o bezpečném zacházení, přiložené CD mi taky nepomohlo. Malý displej není podsvícený a nastavení potřebných parametrů je zdlouhavé.
Ideální domácnostní laserová tiskárna se scanerem, dostatečně rychlá a hospodárná. Po trochu pracnější instalaci ovladačů a softwaru (možná jsem moc pospíchal a pak jsem se musel vracet a začínat znovu) lze jednoduše ovládat a lze pak rychle získávat potřebné kopie a tisky. Barevné inkoustové tiskárny s velkokapacitními zásobníky udělají v prvních měsících užívání hodně radosti, ale stejně tak po dvou letech užívání jsou jen k vzteku.
Na chalupě mám Brother 1510, jsem spokojená, proto jsem si vybrala tu samou značku. Používám ji málo, 2x týdně.
Cena, jednoduchá instalace
Dosti velká a hlučná, USB kabel není součástí výrobku
dobrá značk , cena,
Cena a výkon.
Skvělá tiskárna za rozumnou cenu.
Dobrý poměr cena-výkon. Pro moje využití 10-20 stran za týden naprosto dostačující.
Pomalejší tisk, ale mne nehraje roli.
Výrobek doporučuji, pro domácí použití ideální.
Hlučná
Doporučujeme
Tiskárna funguje bez problému, rychlý tisk. bezproblémové připojení k Apple systému.