Recenze Brother CS10S

Recenze Brother CS10S

Brother CS10S, novinka roku 2020, je výborný elektronický stroj, se kterým bude vaše šití zábava. Umí zapošívat, nabízí mnoho druhů stehů, s nimiž si můžete vaše výrobky zdobit a vybírat si ze 40 různých druhů stehů. Má přehledný displej a široké příslušenství.

sopiknova9. července 2024

jednoduché ovlaDANÍ,SROTUMITELNĚ SWPSAný i manual,hodně ocenuji i navlékac do jehly,rozhodně zatím splnuje to ,co od vyrobku ocekávám,cena je skvělá vzhledem k funkcím a doplncích,zatím velká spokojenost,

zatím jsem zádný zápor nenasla

ewuss9324. března 2024

Super stroj za dobré peníze

hausfrau12. ledna 2024

Splňuje moje potřeby. 3-4x týdně

0 Zatím nemohu posoudit

PeSpe5. ledna 2024

Jednoduchý na ovládání, tichý, veškeré komponenty jsou součástí balení, což je super.

Šicí stroj doporučujeme na 100%.

tomaslazorcik18. prosince 2023

Sici stroj byl jak levny tak i velmi dobre vybaveny. Takze jsem dle hodnoceni jinych, vybral tento a jsme snim spokojeni.

Pochopeni planku z navodu = radeji se hned podivejte na video na netu, pak je to zcela jednoduche.

Velmi dobry sici stroj za rozumnou cenu.

Registrovaný uživatel4. září 2022

Nastavení délky a šířky stehů Tichý . Pomocník při navlékání nitě. Při sešlápnuti pedálu.má pomalejší rozjezd, což je perfektni.

Pro mé potřeby šití je až moc dobrý. Byla to dobrá volba.

Registrovaný uživatel16. května 2022

Je to tichý, krásný stroj ,který jsem si vybrala v nabídce.

Registrovaný uživatel20. února 2022

tichý oproti tomu, který jsem měla dříve, je to opravdu velký rozdíl výběr stehů je tak akorát-stejně se nedají všechny nikdy využít jednoduché navlékání jak vrchní, tak spodní nitě spodní nit má odstřih což je opravdu super věcička displej, který ukazuje délku, šířku stehu, typ patky a polohu jehly - opět super věc správná velikost stroje - je opravdu skladný a lehký - to jsem myslela, že nebude stabilní, ale příjemně překvapil, že tu stabilitu má pedál - docela citlivá věcička, rychlost šití záleží na síle zmáčknutí pedálu - opět super věc příslušenství - to je snad samozřejmostí u každého stroje rotační horizontální chapač - tak to je ta věc, kterou jsem nikdy neměla u šicího stroje a chtěla jsem to zkusit - za mě snad TOP! možnost zvolit polohu jehly při došití, buď v látce nebo nahoře prošije i riflovinu na několikrát složenou

nic jsem neshledala

Za můj život jsem se našila již na několika typech šicích strojů, ale musím říct, že tento je zatím můj nejlepší, co jsem kdy měla. Pokud se rozmýšlíte jaký stroj si vybrat, za mě určitě ANO a u mě je to TOP!