Recenze Brother 3034DWT

Recenze Brother 3034DWT

Overlock s opravdu jednoduchým ovládáním a luxusní výbavou! Klasický čtyřnitný overlock s diferenciálním podáváním a volným ramenem s možností použití jako třínitný. Volné rameno pro obšívání rukávů nebo nohavic. Overlocky Brother mají na trhu neskutečně jednoduché ovládání - jednoduše seřídíte napětí nitě, vše je přehledně značeno, "vyzkoušeno na lidech".
Porovnat ceny 9 990 Kč

Kaplancyklo13. října 2025

Rychlé dodání, stroj naprosto úžasný. Šije nádherně ,nesrovnatelné při šití úpletu oproti běžnému šicímu stoji. Šila jsem i povlečení. Jedním slovem paráda.

barvaduse27. března 2025

Stroj je skvělý, dorazil s navlečenými nitěmi. Hned jsem ho vyzkoušela. Snadno se ovládá. jsem moc spokojená.

eviska2. května 2024

Funguje jak ma, jsem naprosto spokojena

hananu11. ledna 2024

jednoduchá obsluha názorný návod navlékání jehel - barevně značené trasy nití regulace šířka a délky stehu stroj došel navlečený a seřízený (nejspíš zásluhou prodejce raj-siti.cz)

Pro první overlock určitě dobrá volba. Teprve se seznamujeme, ale jistě budeme dobří kamarádi :) Doporučuji každému, kdo váhá, zda overlock pořídit. Šije se s ním parádně. Dosud jsem šila jen na rovnostehu Brother Innov-Is 35, který umí moc pěkný overlockový steh, ale rychlost šití a současný ořez u overlocku je úplně jiná liga :) Navíc diferenciální podávání je nedocenitelné zejména pro hodně pružné materiály a ani kráčející patka na rovnostehu jej nenahradí.

Registrovaný uživatel7. března 2023

snadné ovládání jednoduché navlékání nití pěkný design

trošku hlučnější mohl by být navlékač jehel

výborný overlock pro začátečníky