Velmi příjemná na dotek, zprvu tužší ele po týdnu používání se uvolnila a je nádherně nadýchaná a opravdu velmi teplá.
Doporučuji nočním zmrzlíkům :-)

Přikrývka Brotex Thermo zimní 1850 g je vhodná pro chladnější prostředí a noční zmrzlíky, kteří ocení její výborné tepelné vlastnosti. Kvalitní zpracování a nadýchanost zajišťují dlouhodobou spokojenost, avšak je třeba počítat s možnou odchylkou v uvedeném rozměru.
Doporučuji nočním zmrzlíkům :-)
Velmi hřejivá
Přikrývka je velmi teplá, uvidíme co vydrží do budoucna po vyprání.
Krásně drží teplo. Na jaře musím rchle vyměnit za letní přikrývku. A na podzim ji zase nadšeně vytáhnu.
Máme chladnou ložnici a je to jedinná peřina, ve které mi není zima.
Ale manžel se v ní přehřívá, pokud je v ložnici nad 19 stupňů.
je opravdu velmi teplá
je psaný rozměr 140x220. skutečnost je 130x220 ( a tech 220 jsem nemeril).
deka je tepla jak je psano. ale ROZMER urcite NENI 140 NA SIRKU jak je psano,ALE JEN 130....
Prodloužená délka, i po letech drží tvar a délku, ne jak od jiných značek. Zakoupeno i pro další členy rodiny, nebot mi brali tu moji :)
Nádherně hřeje.
Kvalita zpracování, lehká a hřejivá
krásně teplé denně
Teplá, nadýchaná
Prostorná teplá deka, která krásně zahřeje.
Je moc dobrá. je skutečnš pro zimohřivce