Recenze BROS Standard lepová past na šváby 1 ks

Recenze BROS Standard lepová past na šváby 1 ks

Lepová past na šváby fungující na mechanickém principu působí na první pohled nenápadně, lapený hmyz je v ní skrytý. Bez obav jí můžete umístit v kuchyni, pod dřez, ve skladu ke stěnám u regálů a podobně. Díky netoxickému složení je její použití vhodné všude, kde insekticidní přípravky z hygienických či bezpečnostních důvodů, nemůžeme použít. Past k sobě vábí šváby, rusy i rybenky pomocí…

chozepapino3. října 2024

Kvalita

M.R.24. září 2024

Vypadá to teoreticky hezky.

Bohužel vůbec nefunguje na rybenky i když je to v popisu uvedeno.

Na rybenky je efekt čistá nula. Jediné co se do dvou pastí po týdnu chytilo je jeden pavouk. Rybenky vesele běhají kolem, atraktant je vůbec neláká dál vesele hodují na papírovém obrazu přímo nad pastí. Za mě jsou to vyhozené peníze, můžu to akorát tak hodit do koše. Nakonec jsem raději koupil sprej s cifenotrinem.

Registrovaný uživatel9. září 2023

úplně k ničemu

Registrovaný uživatel30. března 2022

Ahoj, jsou to dobré a účinné náplasti, spolu s gelem proti švábům jsou super:) Děkuji

Mám doma dva pejsky, tak jsem je musela umístit s opatrností, jinak žádný mínus asi nemají:)

Registrovaný uživatel24. října 2021

splnil me očekavani

Registrovaný uživatel19. září 2021

???? Zatím ani jeden přilepený kus

Ani jedna potvora se nechytila do této pasti, ačkoliv do těch zelených se jich přilepilo dost (i s miminkama). Obě pasti ležely vedle sebe a do této se nechytlo nic...

U mě jednoznačně lepší Alcochem Monitorovací past na šváby 4 ks než ta o hodně dražší BROS Standard lepová past na šváby 1 ks

Registrovaný uživatel19. srpna 2019

Účinek žádný ,hmyz se vyhne ,neláká ho vstoupit,cena vysoká.