brzy vybíjí drahé baterie

brzy vybíjí drahé baterie
Neodpuzuje krtky ani po dvou měsících používání.
Odpuzovac se snazi,ale krtkovi je to jedno. Krtiny jsou i primo u odpuzovace.
Vybrala jsem si ho na základě doporučení.
Prozatím je v provozu chvilku a tak nemohu věrohodně posoudit.
Mám plašič chvilku, nemohu posoudit.
Věřém, že bude fungovat.
doufám v úspěch :-)))
Zatím nevyskoušeno.Ještě koupit baterie LR 20, 3ks.
již jsem tento produkt zakoupil
Nové baterie vydržely cca 1 týden. Za cenu tohoto odpuzovače a baterií objednány na TEmu 2 kusy solárních odpuzovačů, které fungují již cca tři týdny a bez problému.
Nové provedení odpuzovače BROS je na 3 baterie, a při každé výměně baterií se musí vyzvednou ze země, což je skoro nemožné. Starší provedení na 2 baterie má vnitřní pouzdro na baterie, které se snadno vysune s tělesa odpuzovače a baterie se vymění. Škoda že starší provedení se již neprodává, přestože je výborné. Nové provedení je k ničemu
Nekupovat, jen problémy
Ihned po umístění si udělal krtek vedle hromádku druhé umístění totéž
Kamkoliv tento odpuzovač krtků dám, tak krtek klidně metr od něho řádí dál.
Zbytečně vyhozené peníze
Instalace jednoducha
Material plus doprava cca kolem 500 kc a k nicemu absolutne to nepomaha,pres mesic nainstalovane dane na vice mist a krtek si dal vesele dela bordel
levný
Krtek to ignoruje a reje si klidně dál i vedle to bzukáčku takže to moc nefunguje
Krtek byl pryc druhy den.....
Vysi cena
-zatím funguje 2dny čas ukáźe
Myslím si že naopak krtka přitahuje.Na zahradě máme stále víc krtinců
Odpuzovač funguje, i když jsem měla obavy.
Jsem s produktem spokojená.
Snadná manipulace
jelikož odpuzovač používám proti hraboším,signal jim asi mnoho neříká a řádí
v zahonech i nadále.
Zatím funguje .Krtci ze zahrady zmizeli.
Když je "odpuzovačů" více, je to pěkný orchestr..
Za tu nefunkčnost hodně peněz
Stejně jsem musel "na čekanou" a krtek musel vidlema ven.. Odpuzovače bral jako tunning zahrady a byl tak drzý, že si delal krtince 15cm vedle vibropípáku..
Po 3 měs. mohu říct, že u mě funguje. Hraboši se odstěhovali v okruhu určitě 10 m poloměru kruhu, zakoupím další.