Recenze Brita Marella Memo MX+ bílá

Brita Marella Memo MX+ je moderní a stylová konvice na filtrování vody. Se svými rozměry bezpečně pasuje do dveří ledniček. Celkový objem konvice činí 2,4 l a objem přefiltrované vody je 1, 4 l. Konturované držadlo zajistí snadnou manipulaci.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Filtrační konvice Brita Marella Memo MX+ bílá je chválena za rychlou úpravu vody, dobrou chuť filtrované vody a jednoduché používání. Uživatelé oceňují její design a dostatečnou kapacitu. Někteří však upozorňují na náchylnost plastu k poškrábání při čištění, což vyžaduje opatrné zacházení.

• Dobrá chuť filtrované vody
  • Rychlá úprava vody
  • Dostatečná kapacita
  • Jednoduché používání
  • Hezký design
  • Náchylný k poškrábání plastu při čištění
  • Ne moc odolný zdravotně nezávadný plast

Liba2015523. února 2026

voda bez pachuti jednoduché používání hezký design

marketakolajkova3. února 2026

Přišla rozbitá tak nemůžu posoudit.

Ivana Kolářová6. ledna 2026

Mame velmi tvrdou vodu a vyfiltrovana více chutná mne i dětem. Za nas opravdu velká pochvala.

nostrommo772. prosince 2025

nalévání

hela.svacinova9. října 2025

Nová konvice zatím nebyla použita ale už jsme jenž stejnou značku měli a spokojenost. Voda opravdu chutnější. Děkuji.

Martina24. září 2025

Výborná chuť

Cordell Walker30. listopadu 2024

Krásný design a filtruje jak má :)

Ne moc odolný zdravotně nezávadný plast. Při prvním umytí jak jsem vytíral konvici uvnitř a už jsem to leštil do sucha, tak to nechalo malé škrábanečky no a přitom byla použita kvalitní utěrka ze 100% bavlny :(

Doporučuji, ale bacha na vytírání uvnitř konvice. Nejlépe tak mikro hadřík použít. Věřte tomu :)

katerina.ocenaskova21. října 2024

VŠCHNO V POŘÁDKU