Filtrační konvice Recenze Brita Flow 2024 8,2 l + Maxtra Pro bílá/modrá

Recenze Brita Flow 2024 8,2 l + Maxtra Pro bílá/modrá

Filtrační nádoba Brita Flow s objemem 8,2 l je ideální pro větší rodiny či do kanceláře. Balení obsahuje jeden kus filtru Brita Maxtra Pro Pure Performance. Nádoba je vybavena indikátorem výměny filtru. Praktické víko umožňuje snadné doplňování.

nada.semorova18. prosince 2024

Ušetří za dobrou vodu a ušetří náhradní filtrace. Tím í životní prostředí. Stále připravena voda jelikož nádoba vystačí na celý den. Britu Flow 8,2l používám denně . Koupila jsem si už druhou. První jsem si koupila před 5 lety. Dvě se doma neztratí a to v letním období. Britu doporučuji.

Sarka13. prosince 2024

Velká nádrž, vydrží na celý den, nemusí se tolikrát plnit jako konvice Dávají se do ní stejné patrony jako do konvice Čepovat vodu zvládnou snadno i děti Vodu lze kohoutkem odcerpat až do dna

Když se kohoutek pustí zpátky bez držení, praskne do nádržky, je to dost hlučné

jiko324. září 2024

Funguje skvěle ....

bartalosova14723. května 2024

je dostatečně velký,nemusím vodu tak často doplňovat což stačí na 1 den,používám už mnoho let filtrační konvici a ta je malá.