chutná

Krmivo Brit Veterinary Diet Dog Diabetes Turkey/Pea je podle recenzí chutné a pomáhá udržet hladinu cukru v normě u psů s cukrovkou. Většina psů jej přijímá bez problémů a majitelé si pochvalují jeho kvalitu. Jedinou výtkou je obsah kuřecí přísady, která může způsobit alergii u citlivých jedinců.
chutná
Jsme velice spokojeni granulky chutnají, uvidíme v březnu na hodnocení p. doktorky ale Nelinka spokojená krmime 2 X dene
Spokojenost veliká děkujeme za toto krmivo po kontrole v březnu opět vporadku ,Nelince vaše krmení prospiva objednám opět ještě jednou velké díky za diab.granulky j.b
pes se citi po granulich dobře
Pejskovi chutná,bere granulky i jako mlsku
Pejskovi moc chutnají.
výborné pro našeho nemocného labradora
kupuji již vícekrát, psovi chutná
krmivo doporučuji
dobré krmivo pro psy s cukrovkou
Mám pejska s cukrovkou a tyhle granule sežere bez problémů , co se týče kvality za mě 5 hvezd
Po dlouhé době jsme narazili na úžasné krmivo, které snížilo a udrželo hladinu cukru v normě naší fence. Vyzkoušeli jsme již nejméně tři veterinární diety a až s touto jsme spokojeni.
Pokud je problém s cukrovkou mohu doporučit - souhlas
zatím žádné neznám - opět souhlas
Celkově - Velmi dobré
Kuřecí přísada !! Pes je na kuře alergický.
Kuřecí přísada !! Pes je na kuře alergický.
zdravé krmivo a chutná
Chutná ji
Naše fenka je diabetik a není velký výběr těchto krmiv,ale zatím jí chutná.
Super granule. Mame křiženku bišonka s jezevčikem. Moc ji chutnají.