Krmivo pro kočku Recenze Brit Veterinary Diet Cat Urinary & Stress kapsičky 12x 85 g

Recenze Brit Veterinary Diet Cat Urinary & Stress kapsičky 12x 85 g

Kompletní dietní krmivo pro kočky je od značky Brit. Napomáhá rozpouštění struvitových kamenů, omezení opakované tvorby struvitů, zklidnění při stresových situacích. Krmivo neobsahuje žádné obiloviny. V balení je 12 kapsiček po 85 g.

Eva7. listopadu 2025

Hodně šťávy- to má kočička ráda

vvolcano666. května 2025

Vyšší cena

Kočce moc nechutnají

dee.nn7. dubna 2025

Věřím že je krmivo kvalitní.

Kocour sní pouze želé, masíčko z kapsičky nechce jíst.

hababinska23. února 2025

vypadalo masíčko krásně

bohužel mojim kočičkám moc nechutnal, ale spíš jsem se nestrefila do chuti.

irenaozuchova17. února 2025

Mé kočky mají problémy s močovými cestami, takže pro ně kupuju po domluvě s veterinářem pouze urinary krmivo, kočkám chutná, takže asi je dobré. Kočky jsou v dobré kondici, tudíž není těmto kapsičkám co vytknout.

seteta21. ledna 2025

Náš kocour, který trpí na struvidy , může jenom tuhle kapsičku a můžu říct , že mu chutná a je spokojenej .

marcelkagb4. ledna 2025

Chutnají

Marcela28. října 2024

Složení je dle mého názoru kvalitní, obsahuje na prvním místě 80% masa.

Bohužel tento produkt mojí kočce nechutná. Jediné co sní, je šťáva, zbytek nechá bez povšimnutí.

Jistě se jedná o kvalitní produkt, moje kočka tyto kapsičky ale odmítá.

Marie13. října 2024

Kocourovi velmi chutnají.

j.m.stepankova7. října 2024

Mám velmi dobré zkušenosti s granulemi na urologické potíže koček od značky Brit. Kromě toho byly kapsičky v akci, tak jsme je vyzkoušeli.

Kocour je nejedl moc ochotně, nevím proč.

hlavinkovag2. října 2024

kočička je spokojená to je naj

Registrovaný uživatel2. září 2024

Můj kocourek byl diagnostikován s dlouhodobým zánětem močového měchýře působením struvitů, přestaly mu fungovat ledviny. Zatím toto krmivo nejlépe přijímá, před tím byl celých 13 let zvyklý jíst jiné

Malá komplikace spočívá v doporučení uchovávat kapsičky v lednici, je potřeba na to dopředu myslet a ne vždy to stihnu s takovým předstihem, aby kapsička zteplala. Mám ještě další tři kočičky a tak kocourkovi musím podat to původní krmivo.

Pokusím se objednat ještě jiný typ diety, všimla jsem si v odpovědích na otázky, že bylo doporučeno kocourkovi se stejnou diagnózou jiné krmivo.