Krmivo pro kočku Recenze Brit Care Cat Sterilized Fillets in Jelly Adult Hearty Duck/Tender Turkey 85 g

Delikátní kapsička pro zvýšení rozmanitosti kočičího jídelníčku je jako stvořená pro velmi vybíravé kočky i kočky s problematickým příjmem krmiva. Aby v kočičím bříšku bylo ještě o něco lépe, obsahuje navíc rozmarýn a mrkev pro podporu správného trávení. .

Dasapek20. listopadu 2025

radgolka moc nechce ale kote z ulice to snedlo ani nevim jak

horvatovaludka22. června 2025

Naša mačka to jednoducho miluje

iva.vostarkova12. června 2025

kočce chutná

Registrovaný uživatel17. července 2024

Důležité je že kočkám kapsičky chutnají

polaskova1422. května 2024

Velmi oblíbené.

rewei11. dubna 2024

Mé kočině průmyslová krmiva nechutnají.

konire11. března 2024

Mám asi mlsnou kočku vůbec k tomu ani nečichla

Registrovaný uživatel4. března 2023

Už já sama při pohledu na obsah jsem si říkala, že to vypadá nevabně, a že to jistě Čertík jist nebude. A také že ne. Děláme vždy to, jak pootevru pytlík, dám čichnout a buď se olizne a nebo odejde. A tady příčichl a odkráčel. I tak jsem to zkusila, dala do misky a zavolala. Ani se k misce neproblizil, jak to na to dálku cítil. Takze tento produkt kupovat nebudeme :-) Zkusili jsme, ale naposledy.

Registrovaný uživatel24. července 2022

Kočičkám chutná, ale možná zítra už zase jejich mlsné jazýčky budou chtít něco jiného;)

Registrovaný uživatel18. července 2021

kočka ochotně baští

málo masových kousků v hodně rosolu

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

kupovala jsem produkt pro kastrované kočky kočky odmítly želé, odmítly tedy i pevnou složku