Recenze Brit Care Cat Fillets in Jelly with Wholesome Tuna 85 g

Brit Care Cat GF Jelly Pouch Adult Wholesome Tuna jsou filetky v želé s výběrovým kuřecím a tuňákem. Delikátní kapsičky pro zvýšení rozmanitosti kočičího jídelníčku jsou jako stvořené pro velmi vybíravé kočky i kočky s problematickým příjmem krmiva. Aby v kočičímu bříšku bylo ještě o něco lépe, obsahují navíc rozmarýn a mrkev pro podporu správného trávení. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Krmivo Brit Care Cat Fillets in Jelly s tuňákem je pro mnoho koček chutné a kvalitní, ale některé kočky jej odmítají. Zákazníci, jejichž kočky si pochutnaly, oceňují jeho složení, zatímco jiní zmiňují, že obsahuje více omáčky než masových kousků. Doporučeno pro kočky, které preferují chutné a kvalitní krmivo, ale je třeba zvážit individuální chutě zvířete.

• Kočkám chutná
  • Kvalitní složení
  • Mlsné kočky si pochutnají
  • Některé kočky kapsičky odmítají
  • Obsahuje více omáčky a rosolu než masových kousků

alexandra30. dubna 2026

Skvělé kvalitní, náš kocourek to miluje! V Super ZOO Štěrboholy nám tuto stravu poradili a poradil skvěle! Děkujeme!

santynek27. srpna 2025

Bohužel mé kočičce vůbec nechutnají.

Registrovaný uživatel16. května 2024

kočce chutná

libuseminarikova12. dubna 2024

Kočce chutná.

rewei11. dubna 2024

Nemohu objektivně hodnotit. Má kočka kapsičky ani paštičky nebaští. Rsp. po nějaké době přestala. Když si u nás sama našla domov, byla vděčna za každý kousek do mističky. Postupně průmyslová krmiva odmítala. Musela jsem situaci vážně řešit. Až jsem došla ke krmení syrovým masem a od té doby jsou mističky vyleštěné jako nové. Má kočka si jasně řekla co nechce a co chce.

Registrovaný uživatel10. února 2024

Kočka je nechce. Omáčky a rosolu víc než masových kousků.

Registrovaný uživatel22. září 2023

Moc chutná.

Registrovaný uživatel18. září 2023

velmi chutná i mé mlsné kočce