4x4 pneu Recenze Bridgestone Blizzak LM005 DG 205/55 R16 94 V XL RFT

Recenze Bridgestone Blizzak LM005 DG 205/55 R16 94 V XL RFT

Pneumatika Bridgestone Blizzak LM005 s jedinečným dezénem a nejmodernější směsí Bridgestone Nano Pro-tech poskytuje řidičům výjimečnou ovladatelnost a bezpečnost dokonce i v náročných podmínkách. Blizzak LM005 nabízí řidičům optimální provozní vlastnosti na mokru, sněhu a ledu. Pneumatika je vyrobena ze směsi Bridgestone Nano Pro-tech. Vysoký obsah siliky optimalizuje provozní vlastnosti…

Registrovaný uživatel11. března 2022

Dobrý záběr na sněhu, jsou tiché

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Velmi odolné, pevné, super jízdní vlastnosti

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

Přezul jsem a jezdím, jako by se nechumelilo. Vybíral jsem dle recenzí a přilnavosti na mokru. Drží jak přibité na obou autech. Jedno bez ABS, ESP,(195/65R15) druhé s ABS i ESP (205/55R16). s oběma se rozjedu do kopce na sněhu. Projíždím břečku bez zaváhání. Při zatáčení v hlubší břečce či hlubším sněhu to auto trochu unese.

Nemám dostatek zkušeností, abych mohl porovnat s jiným produktem stejné kategorie, jsou to nejlepší zimní gumy co jsem kdy měl.