4x4 pneu Recenze Bridgestone Blizzak LM005 215/65 R16 98 H

Recenze Bridgestone Blizzak LM005 215/65 R16 98 H

Pneumatika Bridgestone Blizzak LM005 s jedinečným dezénem a nejmodernější směsí Bridgestone Nano Pro-tech poskytuje řidičům výjimečnou ovladatelnost a bezpečnost dokonce i v náročných podmínkách. Blizzak LM005 nabízí řidičům optimální provozní vlastnosti na mokru, sněhu a ledu. Pneumatika je vyrobena ze směsi Bridgestone Nano Pro-tech. Vysoký obsah siliky optimalizuje provozní vlastnosti…

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Opravdu to sedi za mokra i na snehu, spokojenost

Registrovaný uživatel4. listopadu 2022

Vybiral jsem podle testu zimnich pneu, asi tak jak uvadeli to sedi,zatim naprosta spokojennost,vubec nehuci pri jizde a dobre sedi na ceste i za mokra. Na snehu jsem jeste nemel moznost vyzkouset,

Registrovaný uživatel17. října 2022

Už jsou sice na autě, ale uvidí se, jak budou sloužit v zimě. Zatím žádná není, tak nelze posuzovat. První pozitivum je hlučnost, ta se mi zdá téměř stejná, jako u mých letních pneu Continental Ecocontact R17. Na suchu i mokru sedí i brzdí pěkně.