4x4 pneu Recenze Bridgestone Blizzak LM005 215/60 R17 96 H

Recenze Bridgestone Blizzak LM005 215/60 R17 96 H

Pneumatika Bridgestone Blizzak LM005 s jedinečným dezénem a nejmodernější směsí Bridgestone Nano Pro-tech poskytuje řidičům výjimečnou ovladatelnost a bezpečnost dokonce i v náročných podmínkách. Blizzak LM005 nabízí řidičům optimální provozní vlastnosti na mokru, sněhu a ledu. Pneumatika je vyrobena ze směsi Bridgestone Nano Pro-tech. Vysoký obsah siliky optimalizuje provozní vlastnosti…

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

Pneu výborně drží na mokru i sněhu. Již v minulosti mám s touto značkou zkušenost a rozhodně doporučuji.

Registrovaný uživatel29. září 2022

Nabizene zimni gumy rok 2022.

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

Mám je sice chvilku, ale na mokru sedí i ve vyšší rychlosti dobře. Věřím, že i na sněhu budou držet stopu

Registrovaný uživatel10. července 2021

Zatím se chystám na obutí na disky, ale recenze různých firem tyto pneumatiky hodnotí více jako výborné, především třída A v brzdění na vlhké vozovce a třída C ve spotřebě. Navíc v Pneuok za bezkonkurenční cenu. Byly mi dodány pneumatiky s DOT 4020, vyrobeny v Turecku, takže žádný šmejd z Číny. Bridgestone je japonská společnost, takže nepředpokládám nekvalitní zboží. Po nadcházející zimní sezóně rád doplním osobní zkušenosti a jízdní vlastnosti.

Výborné zimní pneumatiky za výbornou cenu od spolehlivého a solidního prodejce - jasná volba. Až budu kupovat letní pneumatiky, již nyní vím, v jakém e-shopu....