Recenze Bridgertonovi: Vikomt, který mě miloval - Julia Quinnová (2021, brožovaná)

Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere - vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou. Jedinou překážkou je starší sestra jeho vyvolené, Kate - ta nejvšetečnější žena, jaká kdy poctila návštěvou londýnský ples. Tato troufalá intrikánka ho dohání k šílenství svým odhodláním…

Registrovaný uživatel24. září 2021

známe film a kniha je moc hezky napsaná

Registrovaný uživatel16. září 2021

Love story moc nečtu, ale viděla jsem seriál a byla jsem zvědavá na knihu. A ta mě překvapila -je čtivá a vtipná. Takže doporučuji

Registrovaný uživatel24. července 2021

Moje oblíbená řada knih, četla jsem z knihovny, chtěla jsem mít knihu doma.

Registrovaný uživatel24. července 2021

zajímavá kniha.Doporučuji každé členářce.

Výborná kniha.Doporučuji.

Registrovaný uživatel17. července 2021

Mám celou sérii už cca20 let. Jen ta jedna mi chyběla. Skvělé čtení, láska, dobrodružství, napětí, humor a erotika.

Registrovaný uživatel20. června 2021

Film sna bude lepší

Registrovaný uživatel11. června 2021

Shlédla jsem nedávno první sérii Bridgertonovi a jelikož už znám hlavní představitele knihy jsou moc pěkné,jsem zvědavá jak zpracují toto i filmově..

Registrovaný uživatel3. června 2021

líbil se mi víc než ten první díl .. za mě top

Registrovaný uživatel21. května 2021

Pěkný, čtivý příběh