Monokulár Recenze Bresser Nautic 8x25 Monocular

Recenze Bresser Nautic 8x25 Monocular

Monokulární dalekohled Bresser Nautic 8 x 25 je kompaktní přístroj, který se dokonale hodí k rekreačním činnostem ve venkovním prostředí. Má odolný plášť, který umožňuje jeho použití za nepříznivých povětrnostních podmínek. Optika vysoké kvality zajišťuje ostrý a jasný obraz pozorovaných objektů. Na rozdíl od binokulárních dalekohledů se monokuláry pohodlně drží v jedné ruce.

fekiac1. prosince 2023

Nejlepší cena Bresser Nautic 8x25 Monocular!

Registrovaný uživatel10. února 2022

rozměry, cena , hmotnost

na monokulár si je třeba trochu "zvyknout" a udržet stabilitu

opravu spokojenost s tím, proč byl zakoupen (....v kapse kdykoli je třeba- hory, kolo, výlet do lesa na houby, procházka se psem atd...)

Registrovaný uživatel10. května 2021

Pěkný monokulární dalekohled. Přiblížení plně dostačující na rybaření, turistiku, pozorování přírody.

Žádné jsem neobjevil.

Jsem s ním plně spokojen.

Registrovaný uživatel17. srpna 2020

Přiblížení tak akorát, s větším už by byl asi problém nerozhýbat obraz, dobrá optika, světelnost, ideální na cesty, nezabere skoro žádné místo, za tu cenu bych určitě lepší v této kategorii nesehnal.

Testováno na už na několika výletech a žádné zápory jsem zatím neobjevil.

Dobrá koupě, spokojenost, doporučuju.