Recenze Brazil Keratin Conditioner Volume

Recenze Brazil Keratin Conditioner Volume

Velmi jemný a vydatný vlasový kondicionér pro všechny typy vlasů v BIO formulaci. Výborně přilne k vlasům a má vysokou kondicionační sílu. Výrazně zvětšuje objem účesu. Po použití zůstanou vlasy hebké, lesklé, zvětší se objem účesu, přítomná kyselina mléčná upraví pH pokožky do optimální fyziologické úrovně, zahladí vlasové šupinky, vyživuje a regeneruje.

Registrovaný uživatel5. května 2022

Prijemna vune a konzistence. Nezatezuje vlasy

Slozite otevirani a davkovani

Registrovaný uživatel3. října 2021

Uhladi vlasy

Registrovaný uživatel21. září 2021

Mám jemné, vlnité a velmi suché vlasy, které můžu mýt maximálně dvakrát za týden. Produkt jsem nyní zakoupila podruhé po delší době, protože se mi kdysi nejlépe osvědčil při zvládání vlasů po pravidelném plavání v chlorované vodě. Pro mě v tuto chvíli funguje jako sos záchrana, protože ze zkušenosti je schopný vrátit vlasům život a hydratovat je (nyní mám za sebou dvě použití a vlasy se mi vracejí do přijatelného stavu). Navíc kdysi voněl kokosově, což mi vadilo, ale nyní má úplně jinou jemnou vůni, asi po aloe. Spíš ho ale doporučuji kupovat na hydrataci, než na objem, i když asi ten trochu zvětší.

Má potenciál stát se vaší stálicí mezi přípravky na suché jemné vlasy.

Registrovaný uživatel23. září 2019

Po použití jsou vlasy krásně lesklé, déle vydrží v upraveném stavu a nekrepatí se. Zatím nejlepší můj kondicionér.