Recenze Bravo 2v1 Tuuli B-4655

Elegantní kombinace ručního a tyčového vysavače Bravo 2v1 Tuuli B-4655, který si poradí s drobnými nečistotami. Funguje na akumulátorový provoz. Délka provozu při vysokých otáčkách činí 20 až 26 minut a při nízkých otáčkách 30 až 35 minut. Má k dispozici dvě rychlosti, sklopnou rukojeť, HEPA filtr, štěrbinovou hubici a turbo kartáč s LED osvětlením.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Bravo 2v1 Tuuli B-4655 je vhodný pro rychlý a každodenní úklid, zejména v domácnostech s omezenou pohyblivostí nebo pro majitele zvířat. Jeho lehkost, tichý provoz a snadná údržba z něj dělají praktického pomocníka, i když na husté koberce a silné znečištění není ideální.

• Lehký a snadno ovladatelný
  • Dobře se čistí a udržuje
  • Bez kabelu umožňuje volný pohyb
  • Tichý provoz
  • Silné osvětlení pro lepší viditelnost
  • Není vhodný pro husté koberce a silné znečištění
  • Méně výkonný než klasické kabelové vysavače
  • Materiál těla je z méně kvalitního plastu

kovalcikovalubica9. března 2026

Spokojnosť

Varianta zelený
Registrovaný uživatel30. dubna 2022

Jeho sací a kvalitní dlouhý výkon.

Málo kvalitní materiál,plast,že kterého je vyroben

Celkově na rychlé vysávání doporucuji

Registrovaný uživatel10. března 2022

je lehký a není hlučný, dobře se čistí

dobra cena a spolehlivost

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

výkon, praktičnost

Alexa h27. prosince 2020

jelikož mám doma pejska a kočičku,vysávám často,ovšem starý vysavač byl vždy uložen v panelákové komoře a než jsem ho zprovoznila....,proto a dle recenzí jsem zvolila tento výrobek-naprostá spokojenost se vším ,jednoduché čištění nádobky,dobrý výkon,jsem šťastná,že jsem se pro tento vysavač rozhodla a ještě využívám do auta

Registrovaný uživatel8. prosince 2020

Lehký bezvadně funguje na chlupy a za tu cenu ok samozřejmě používáme ho jako doplněk ke klasickému luxu

Registrovaný uživatel9. září 2020

Bez kabelu Tichý Lehký Snadno se čistí

Objednali jsme si k prvnímu hned další. Je to šikovný stroječek. Nezdá se ale vysaje toho hodně.

Registrovaný uživatel5. června 2020

Celkem tichý Lehký Skladný Dobře se čistí Má osvětlení Bez kabelu Snadné nabíjení pomocí stanice Má v sobě ruční vysavač

Není dobrý na perské koberce - turbokartáč se zadrhává Není tak výkony jako běžné kabelové vysavače, ale na průběžný úklid je jako stvořený

Jsem s ním spokojená. Hodí se zvláště pro starší lidi, nebo pro lidi s omezenou pohyblivostí, kterým klasický vysavač, či jeho kabel, přidělávají potíže.

Registrovaný uživatel6. dubna 2020

Super cena a hlavně plní svůj účel

Registrovaný uživatel23. října 2019

Silný a účinný,při každodením vysávání kolem kuchyňské linky, vydrží víc jak týden bez potřeby dobíjení. Jednoduše se čistí a to i spodní kartáč, který jde lehce vyjmout. Super led přisvícení.