Holicí strojek Recenze Braun WF2S blue

Recenze Braun WF2S blue

Holicí strojek BRAUN WF2S Blue nabízí úžasný komfort a vynikající oholení i v problémových partiích díky planžetě OptiBlade a holicí výkyvné hlavě. Tato unikátní 33° výkyvná holicí hlava se dokonale přizpůsobí každé kontuře vaší tváře, jako například kolem brady a pod bradou. OptiBlade je nejpokročilejší holicí planžeta od Braun. Její jedinečný tvar umožňuje zachytit více vousů pro nepřekonatelný…

Registrovaný uživatel5. prosince 2014

Holící strojek Braun WF2S zaručí dokonale hladké oholení. Má skvělí design a díky tomu, že je zcela vodotěsný se snadno čistí a lze jej použít na suché tak na mokré holení a lze jej použít téměř kdekoliv. Rychle se dobýjí a baterie vydrží dlouho. Skvěle oholí krátké i dlouhé vousy. S tímto strojkem jsem nadmíru spokojen a mohu jej s čistým svědomím vřele doporučit všem.

Registrovaný uživatel2. prosince 2014

Strojek je plně omyvatelný,má dokonale výkyvnou hlavu.Plně vyhovuje mým potřebám.Rychle je nabit cca 1hod. Holí velmi rychle a kvalitně a to jak na sucho,tak i s gelem. Určitě tento holící strojek doporučuji.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2014

Holicí strojek BRAUN WF2S používám opakovaně při holení ob jeden den. Strojek mám druhý týden a zatím jsem plně spokojený. Zjistil jsem, že s tímto strojkem je nejlepší holení na mokro a s holícím gelem. Pokožka pak není podrážděná. Strojek se nezahřívá rychle a díky tomu vydrží nepřehřátý celé oholení (holím se dohladka). Robustním zastřihovačem krásně upravím knír včetně bradky. Jsem spokojený s jeho lehkostí a držením oproti jiným verzím a typům strojků, které jsem používal. I na hlučnější motorek jsem si zvykl a nevadí mi. Baterku jsem nabíjel po 10 dnech, má výbornou výdrž. Při holení na krajích obličeje, musím výrobci vytknout vysoké plastové okraje, díky kterým hlouběji položené planžety nezabírají jemnější vousy a je nutné hodně přitlačit, nebo otočit strojek, aby zabírala středová část. To je však jediný technický nedostatek, který jsem zjistil. -Závěrečné hodnocení – 1. Přesné a hladké oholení 2. Mokré holení a s gelem - nedráždí pokožku 3. Rychlé dobíjení a dlouhá výdrž baterie 4. Lehký a dobře se drží 5. Lehce čistitelný 6. Plně vodotěsný 7. Výkyvná hlava 1. Není k němu taštička, což bych vzhledem k ceně očekával 2. Trochu mi vadí na bocích u planžet plastová ochrana

Registrovaný uživatel26. listopadu 2014

Lehký, komfortní a výkonný holící strojek. Kvalitní materiál pogumování zabrání klouzání i při pokrytí pěnou nebo mýdlem ve sprše. Vyzkoušel jsem ho na jednodenní, i na vícedenní strniště, a vždy splnil mé představy. Pleť byla hladká a bez podráždění. Zastřihovač je robustní, lehce zaoblený, takže se s ním dostanete všude, kde potřebujete. Hlava se při holení nasucho nepohybuje úplně lehce, je nutno trochu přitlačit. Při mokrém holení už fungovala lépe. Opláchnutí a vyčištění je otázkou minutky a je velmi jednoduché. Baterie vydrží velmi dlouho a její nabití i v případě akutního oholení je do 5 min, což uvítá každý, kdo si zapomíná dobíjet strojek už večer. Kvalita zpracování je celkově velmi dobrá a účinnost holení skvělá. 1. Přesné a hladké oholení 2. Mokré/suché holení - nedráždí pokožku 3. Rychlé dobíjení i dlouhé výdrž 4. Lehký a dobře držitelný 5. Lehce čistitelný 1. Není k němu taštička, což bych vzhledem k ceně očekával 2. Trochu mi vadí na bocích u planžet plastová ochrana

Registrovaný uživatel25. listopadu 2014

výborný holici strojek, pěkného designu , který dobře padnul do ruky, neklouže a dobře se udržuje. jde snadno rozebrat a vyčistit. dobijení do plného stavu do 1hod. vydrží (pro mne) dlouho - jelikož většinou spěchám a holení dávám nanejvýš pár minut - je výdrž velice dostatečná a také velice kvalitní. výborně funguje i za mokra - což doposavď můj stávající strijek nedával a musel jsem na mokro používat žiletky. pokud je vybitý lze ho za pár minut hned použít. zpracovaní je pěkné a kvalitní což už jsem se u Braunu přesvědčil i dříve. cena sice vyšší ale kvalita za to opravdu stojí.

Registrovaný uživatel21. listopadu 2014

Tenhle strojek pro naprosto parádní a upřímně jsem rád, že ho mám. Vzhledem k tomu, že jsem vyzkoušel snad všechny způsoby holení, na které je strojek stavěný(suché, mokré, s pěnou, s gelem), můžu s klidným srdcem říct, že se s ním pracuje velmi jednoduše a výsledek je dokonalý. Perfektní oholení bez podráždění a různých zarudnutí, tedy věcí, které mě dřív trápily. Strojek je perfektně konstrukčně řešený. Je velmi lehký, výkyvná hlavice funguje tak, jak má, zastřihovač je více než přesný, baterie se nabije do hodiny a potom vydrží pěkně dlouho (mám ho týden, každý den se holím, a nabíjel jsem pouze po rozbalení). Pogumování opravdu funguje. Strojek neklouže ani z mokrých rukou! Co se týče čištění, to je velmi jednoduché. Stačí omýt, nechat oschnout, když to jinak nejde, tak použít přiložený štěteček a strojek je jako nový. Suma sumárum, tenhle strojek je pecka a všem ho směle doporučuji!

Registrovaný uživatel19. listopadu 2014

Holící strojek je opravdu jedinečný a nelituju toho, že ho mám. Velice chci vyzdvihnout Li-on baterii, která se rychle do plné kapacity nabije za hodinu a opravdu stačí jen 5 min do zástrčky a máte na jedno rychlé kvalitní oholení. Baterie je silná a strojek neztrácí výkon po pár minutách jako u Ni-MH baterií. Je lehký . Pokud použijete gel nebo pěnu na holení skvěle si s nimi poradí a pokožka zůstává nepoškozená. Na sucho to může při jemnější kůži trochu zarudnout. Velice jednoduchá údržba, stačí opláchnout pod tekoucí horkou vodou a máte za chvíli hotovo a navíc vás nikdo nenutí kupovat drahé čistící cartridge. Padne dobře do ruky, ale pokud máte větší ruce, může se stát , že ho budete držet jako nanuk. Ale plast je kvalitní a ruka na něm neklouže ani v mokrém prostředí. Co se týče problémových partií, je jedinečný a oholí např. krk opravdu dohola a nic nenechá. Zastřihavač dlouhých vousů je kratší než bývá standardem a vidím to jako výhodu, protože zajede i do problémových partií a nepoškrábe. Je kvalitně zpracován a nikde nic nevrže. Na závěr jen shrnu , rychle a kvalitně oholí , padne do ruky a rychle se dá vyčistit. PERFECT!!!