výborně žehlí, dostatečně velká nádržka na vodu, vytváří dostatek páry
i bez vodní náplně je těžká do ruky

výborně žehlí, dostatečně velká nádržka na vodu, vytváří dostatek páry
i bez vodní náplně je těžká do ruky
Podle váhy a recenzí.
Je citelně lehčí než má předešlá žehlička. Jednoduchá obsluha.
Vlastním ji krátce, používám zhruba 1x za 14 dní ale pak třeba i dvě hodiny v kuse.
příjemná do ruky
jednoduché ovládání
perfektní výkon
při vertikálním odkládání překáží šňůra
doporučuji vzhledem k poměru cena/výkon
Lehká,prostě perfektní.
dobře se drží, dobře žehlí
rychle se zahřeje
trochu jsou cítit plastové části
přívodní šňůra má držet v jedné ze dvou poloh, aby nezavazela rukojeti, ale nedrží, protože plast je poddajný - na rozdíl od staršího modelu
Měla jsem žehličku zn.Tefal, se kterou jsem byla spokojená. Bohužel těsně po 2leté záruce vyzkratovala. Žehlička Braun mě překvapila moderním tvarem a svou lehkostí oproti žehličce Tefal a přesto velice dobře žehlí. Má dobře tvarovanou rukovjeť s protiskluzem, dostatečně velkou nádržku na vodu,dlouhý kabel. Rychle je nahřátá. Největší radost mám ze špičky,která rovněž napařuje (ne každá žehlička toto má)-výhoda při žehlení sámkú a okolo knoflíčků.
Přivítala jsem program ECO na úsporu energie. Bonusem mi byla 5letá záruka. Doufám,že mě vydrží déle.....
Mínus má kabel. Při odložení žehličky se plete pod podstavcem.
Malé zklamání má nastavení při napařování. Jsou k dispozici jen 2 polohy - málo a hodně.
Žehličku vřele doporučuji.
Výborně žehlí, lehce klouže po látce i při tahu vzad, těžká tak akorát.
Přívodní kabel nechce držet v pravé výkroji pro umístění kabelu (jsou 2, levý a pravý pro práci pravou nebo levou rukou) vzadu na žehličce. Pokud v ní není, motá se pod rukojetí žehličky, když ji chci postavit. Náprava: přichytit kabel kouskem izolepy.
Na odkládací šikmé ploše (mám 45°) na žehlicím prknu má žehlička tendenci překlápět se dopředu a padat - těžiště příliš vpředu.
Dobře se s ní žehlí.
Žehlí dobře
Hodně těžká do ruky a nesedí v tom odkladacim boku na zehlicim prkne
značka
při prvním žehlení přestala fungovat
šmejd
Žehlička je taková, jak jsem si ji představovala.