Recenze Braun Silk-épil Lady LS 5560

Dámský strojek Braun Silk-épil Lady LS 5560 má hladkou zaoblenou klouzající hlavu, která je určena speciálně pro kontury ženského těla. Kombinace plovoucí planžety a systému zastřihování dlouhých chloupků zaručuje obzvlášť přesné oholení.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Depilátor Braun Silk-épil Lady LS 5560 je pro většinu uživatelů spolehlivý pro běžné holení, ale má své limity v holení citlivějších oblastí a v dlouhodobé odolnosti. Zákazníci oceňují jeho komfort a design, někteří však zmiňují zhoršení výkonu po delším používání.

• Dobře holí
  • Snadná obsluha
  • Komfort při používání
  • Nízká hlučnost
  • Hezký design
  • V podpaží hůře holí
  • Krátký nabíjecí kabel
  • Po delším používání se zhoršuje kvalita holení
  • Mřížka je tenká a náchylná k poškození
  • Pokožka po použití nepůsobí oholeně

Registrovaný uživatel22. června 2026

Komfort při používání Hlučnost nízká Design

Pokožka po použití nepůsobí oholeně (dotyk)

Za mě velké zklamání vzhledem k ceně.

mebendovi21. listopadu 2025

Nakupuji opakovaně stejný depilátor, neboť jsem s touto značkou byla spokojená a vydržel poměrně dlouhá léta.

jirinabibova18. srpna 2025

skladný, holí dobře,

Máš již třetí v řadě, takže spokojenost

Glitchhaven24. května 2025

Je to plastový šmejd. Působí hodně lacině. Po roce se rozbil úplně, ale postupně během užívání fungoval hůře a hůře, protože v pohybyjících součástkách ubývalo lubrikace a nedocházelo ke správnému pohybu a do míst, které není možné vyčistit se zanášelo více a více nečistot. Je třeba přes chlupy přejet vícekrát, aby došlo u ustřihnutí, protože střihač je velmi malý a nekvalitně udělaný. Mřížka je velmi tenká a velmi snadno se rozbije. Po rozbití jsem si strojek rozebral, abych se pokusil o opravu. Součástky byly hodně chybové a neprecizně na sebe umístěné.

Registrovaný uživatel4. října 2023

Velká spokojenist-snadná obsluha,příjemná práce se strojkem

Registrovaný uživatel6. března 2023

Dobře holí. Není moc hlučný. Jsem s ním spokojená.

Je o dost kratší nabíjecí kabel než u předchozího modelu. Jinak p ničem nevím.

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

Mám velmi dobrou zkušenost s jiným modelem (na baterie), který mám již několik let. Jediným důvodem pořízení nového přístroje je, že mě již nebaví neustále kupovat nové baterie.

Tento model jsem ještě nevyzkoušela, ale s bateriovým jsem již několik let velmi spokojena.

Registrovaný uživatel10. září 2021

Oholí do hladka

Registrovaný uživatel26. července 2021

Hezký design.

Registrovaný uživatel24. července 2021

Vše v pořádku jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel23. dubna 2018

Chtěla jsem holící strojek, který je do proudu i nabíjecí. Zatím nevím o vlastnostech, kterými produkt vyniká.

nohy holí docela dobře, v podpaží je to horší. Myslela jsem si, že bude holit lépe. Holítka zatím nevyhazuji. Možná, že se k nim ještě ráda vrátím.

Cena dobrá, výkon průměrný.