Recenze Braun Series 9 Pro Plus 9675cc Wet&Dry

Holicí strojek Braun Series 9 Pro+ 9675cc Wet&Dry je určen pro ty, kteří hledají spolehlivý a výkonný nástroj pro každodenní péči o vzhled. Tento model nabízí několik užitečných vlastností, které zajišťují efektivní a pohodlné holení. Přístroj je vybaven výkonnou lithium-iontovou baterií, která poskytuje až 60 minut provozu na jedno nabití. Rychlonabíjení je dalším praktickým prvkem; holicí…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Braun Series 9 Pro Plus 9675cc Wet&Dry je podle většiny recenzí kvalitní holicí strojek s rychlým a pohodlným holením. Někteří uživatelé však zmiňují, že neoholí úplně do hladka, zejména při specifických typech vousů. Výhodou je cestovní nabíjecí pouzdro a dlouhá výdrž baterie, ale cena je pro některé zákazníky příliš vysoká.

• Výborné oholení při správném použití
  • Rychlé a pohodlné holení
  • Kvalitní zpracování
  • Cestovní nabíjecí pouzdro
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Neoholí úplně do hladka při některých typech vousů
  • Zastřihávač je málo účinný
  • Vysoká cena
  • Holí jinak než starší modely

baskytarista9. července 2026

Holí rychle na prvni přejetí, sbírá i ležící vousy Nabíjecí pouzdro je skvělé

Neholí tak do hladka jako stará Series7

kadlectom4. července 2026

rychlost, kvalita oholení, snadné čištění, výdrž baterie

cena, zastřihávač je prakticky k ničemu

přechod z holícího strojku Philips series 7000, který jsem používal mnoho let, na začátku jsem chtěl nový strojek vrátit, výsledky oholení byly srovnatelné se starým, kvalita oholení mně i s postupem času příjde nepatrně horší, vousy ale holí jinak a ty rostou pomaleji, oholení je rychlejší, pohodlnější a snazší, starý strojek zůstane už jenom jako záložní, u něho občas začala hučet hlava a koupit jdou jenom planžety, takže bych musel řešit koupi celého strojku

josef.kolar1113. dubna 2026

neugebauer.pepa20. března 2026

výborně se sním holí.

jsem velmi spokojen

Haron6. března 2026

Luxusní výrobek, splňuje všechny funkce uvedené v reklamách. Nic lepšího na kvalitní oholení snad nemůže být.

Fantastický výrobek, za celý život jsem nic lepšího na holení neměl.

knizekm3. března 2026

cestovní nabíjecí pouzdro

neoholí úplně do hladka

vzhledem k ceně horší kvalita holení

Registrovaný uživatel22. ledna 2026

Vynikající holící strojek.