Recenze Braun Series 7 72-G1200S

Braun Series 7 72-G1200S je holicí strojek navržený pro efektivní a pohodlné holení. Tento model využívá planžetový systém s třemi břity, které se přizpůsobí konturám obličeje díky flexibilní výkyvné hlavě. Strojek je vhodný jak pro mokré, tak pro suché holení, což umožňuje použít jej v různých situacích podle potřeby uživatele. Doba nabíjení holicího strojku činí 60 minut a stejnou dobu…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Braun Series 7 72-G1200S je podle recenzí spolehlivý holicí strojek s hladkým a precizním holením, vhodný i pro citlivou pleť. Uživatelé oceňují jeho ergonomii a výdrž baterie, ale někteří zmiňují obtížnější čištění a průměrnou kvalitu ostří při holení delšího strniště. Celkově se jeví jako dobrá volba pro běžné potřeby holení.

• Hladké a precizní holení
  • Dobře se ovládá a padne do dlaně
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Jemný režim vhodný pro citlivou pleť
  • Dobrý poměr cena/výkon
  • Hůř se čistí než frézové strojky
  • Voda při čistění protéká vnitřkem přístroje
  • Chybí krytka ostří
  • Průměrná kvalita ostří při holení delšího strniště

lubos.trecha4. července 2026

Žádné jsem zatím nenašel.

Jirka22. dubna 2026

Velmi oceňuji jemný režim holení. Pro citlivou pleť je to ideální volba. Cena vs. výkon je v pořádku. Pro potřeby holení jsou dražší přístroje zbytečné. Každopádně Braun je v této oblasti opravdu No.1.

petrmachal355. dubna 2026

Baterka drží dlouho a strojek se dobře drží.

Kvalita ostří průměrná,3denní strniště holím 20-30minut.Kůži pak musím chladit ledovou vodou.

Za ty peníze průměr.

pjez14. března 2026

Zboží ani peníze za zrušenou objednávku jsem doposud neobdržel. Zveřejním případ prostřednictvím d-testu

josef.zajic17. února 2026

Perfektní holení bez podráždění pleti a strojek příjemně padne do dlaně.

V této verzi je součástí pohodlené pozdro, ale uvítal bych i krytku ostří, která mi chybí

Doporučuji - v akci při výhodné ceně a vynikající kvalitě

Václav23. ledna 2026

Hladce holí. Dobře se ovládá. Baterie má solidní výdrž.

Hůř se čistí než frézový. Voda při čistění protéká vnitřkem přístroje.

Docela dobrý. Celkově je o něco lepší než frézový.

jarosova.janina31. prosince 2025

Rychlý, jemný, precizní.