Holicí strojek Recenze Braun Series 7 71-S7200cc

Recenze Braun Series 7 71-S7200cc

Elektrický planžetový holicí strojek Braun Series 7 71-S7200cc se postará o hladké a pohodlné oholení i v těžko přístupných místech a to díky výklopné hlavě 360° Flex Head. Hlavice se přizpůsobí tvaru vašeho obličeje a každému záhybu, aby zaručila maximální kontakt s pokožkou pro maximálně hladké oholení. Technologie AutoSense se navíc přizpůsobuje hustotě vousů, chloupky odstraňuje každým tahem…

rehakjaroslav20. března 2025

Velmi dobrý Kvalitní oholení Dobrá výdrž baterie Velká spokojenost

Strojek mohu jen doporučit

Jan S.9. prosince 2024

hladké a rychlé oholení, nedráždí pokožku, výkyvná holící hlava, jednoduchá údržba díky mycí stanici, přehledný displej s informacemi

nemá integrovaný zastřihovací nástavec, nejde aretovat výkyvná holící hlava, trochu horší manipulace s holící hlavou, koupě pouze v akci jinak je cena přestřelená

Přecházel jsem ze starého Braunu CoolTec, který mi jako jakýsi střed vyhovoval, ale už do něj nešlo sehnat náhradní holící hlavici. Holení s novým strojkem series 7 je o několik řádů výše. Holení je rychlejší, hladší a preciznější. Holí lépe i na krku a nedráždí pokožku. Čistící stanici jsem měl už u předchozího strojku a vyhovuje mi, proto jsem ji opět koupil (bohužel čistící stanice ani cartridge nejsou kompatibilní pro všechny strojky). Nečekal jsem takový rozdíl v kvalitě holení. Doporučuji

Registrovaný uživatel24. srpna 2024

dobře holí tvář

neholí dobře oblast krku zatím neposlali cashback, již jsem podal stížnost a možná námět ČOI

spíše jiný produkt

honza.zdx24. února 2024

Velmi hladké oholení Čistící Stanice je super přídavek Velmi příjemné holení s kvalitním výsledkem