Holicí strojek Recenze Braun Series 5 51-B1000s

Recenze Braun Series 5 51-B1000s

Pánský elektrický planžetový holící strojek Braun Series 5 51-B1000s se třemi flexibilními břity se plynule přizpůsobí tvaru vašeho obličeje a hladce holí. Holicí strojek přitom dosahuje rychlosti až 24 000 střihů za minutu. Technologie AutoSense navíc snímá hustotu vousů a přizpůsobuje výkon, takže je vhodný pro všechny muže s různými typy vousů. Po holení strojek snadno a rychle vyčistíte pod…

svobodaj7229. ledna 2025

Je to můj druhý výrobek od firmy braun . Tento holicí strojek braun holí dokonale zatím nemám co vytknout. Doporučuji.

Jirka13. dubna 2024

Tichý, dobře holící strojek. Skromné balení, chybí v balení pro zákazníka olejíček na promazávání planžet, anebo aspoň odkaz na jeho koupi. Měl jsem holící strojek Braun hodně let a od té doby se hodně změnilo. Dnes bych si strojek určitě koupil v kamenném obchodě a nebyl bych v rozpacích, co si mám o současném Braunu myslet. Šetří na nesprávném místě.

jmbarta22. března 2024

-velká kapacita baterie -jednoduché čištění -výborně stejně jako S3 holí -sofistikovaná výbava

dost nepřehledný návod

opět dobrý výrobek Braun

Registrovaný uživatel12. října 2023

Splnil požadavky.

Nedrží krytka hlavice.

Jinak OK

Registrovaný uživatel23. září 2023

dobře holí,lehký,výdrž baterie ... u mého nebyl přibalen štěteček,což jsem

neholí perfektně,nebyl přibalen štěteček,což jsem neřešil,protože mám štěteček z minulého Brauna

Registrovaný uživatel28. května 2023

Holí rychle a dobře.

Registrovaný uživatel11. května 2023

značka, recenze, rychlé nabití a výdrž