Pánský holicí strojek Braun Series 3-3050cc využijí uživatelé s kratšími vousy, většinou takovými, o které je postaráno pravidelně několikrát do týdne. Co vidíme jako menší mínus je fakt, že lze strojek používat jen na suché holení.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Braun Series 3-3050cc Clean & Charge
Velmi kvalitní oholení, jednoduchá údržba,čisticí stanice, síťové, a akmulátorové Zn. Braun jsem si vybral na základě dřívějších skušeností s touto značkou.Předchozí holicí stroje jsem používal téměř 30 let , folií jsem za tuto, dobu měnil pouze třikrát a dosud je funkční,jen folie k této značce není dostupná. í
Vzhledm ke krátkosti používání jsem žádné záporym nezjistil.
Chybí však cestovní pouzdro.Domnívám se,že by to byla zanedbatelná ceniová položka
Ceůlkové hodnocení možné až po delší době používání
Spoľahlivosť
Túto značku dlhodobo používam bez výhrad
Po velkém uvážení vyhrál tento holící strojek. Zatím holeno 3x a spokojenost. Dobře se drží v ruce.
Líbil se mě --- skvělé zastřihování,precizní oholení, vše při nabité baterii -- mohu jen
doporučit
Užívám ho každý druhý den
Produkt splnil mé potřeby,takže žádný nedostatek.
Je to vynikající výrobek -- mohu jenom doporučit.
Naprosto dokonalé holení, dlouho vydrží na baterii, dobré ergonomické držení strojku. Jsem spokojen.
Zatím jsem na žádný zápor nepřišel.
Vynikající poměr cena výkon. DOPORUČUJI!
lehký, příjemný do ruky, rychle se nabíjí, velmi dobře holí, snadno se čistí
zatím žádné a používám ho denně přes 2 měsíce
výborně holí
perfektní strojek za přijatelnou cenu