Kulmofén Recenze Braun Satin Hair 7 AS720

Recenze Braun Satin Hair 7 AS720

Teplovzdušný ondulační kartáč Braun Satin Hair 7 AS720 upraví vaše vlasy šetrně a efektivně, takže budou každý den krásné a lesklé. Ať už máte jakýkoli střih či délku vlasů: s teplovzdušným ondulačním kartáčem Braun Satin Hair 7 si můžete užívat širokou škálu účesů. Měňte si účes podle nálady - s dokonalou ochranou od Braun si můžete být jistá, že vaše vlasy budou vypadat zdravě na pohled i na…

barborakuzelova10. prosince 2023

Kartáč nezamotává vlasy, účes je rychle hotov.

takacovam8. prosince 2023

za mě vynikající produkt, předešlá mě nečekaně odešla, koupila jsem si po 5 letech úplně stejnou, nejvíce mě z foukacích kulem vyhovuje.

prostě výborná,

Registrovaný uživatel7. července 2023

Dobře drží i jemné vlasy, silně fouká Mám ho již po třetí, jiný bych nechtěla….

Registrovaný uživatel1. února 2022

Už jsem měla a spokojenost, velký kartáč atd. Používám po každém umytí vlasů, dvakrát týdně.

Vše v pořádku zatím.

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Že je žena spokojená.

Dobrý výběr .

Registrovaný uživatel6. prosince 2019

Nejlepší fén co jsem kdy měla.

Registrovaný uživatel5. dubna 2018

Vybráno na základě pozitivních recenzí,rozhodě výběr není zklamáním, plus je velký kartáč, pěkný design, robustní tělo, uživatelsky velmi příjemný

kartáč je celý z umělé hmoty, možná by bylo trochu lepší udělat štětiny na konci pogumované, ale zas taková potíž to není, spíše jde o zvyk. Druhý stupeň je docela vichr, nevyužívám, ale je to tím, že mám méně vlasů, kdo má bujnou kštici, určitě využije účelněji, ale funguje dobře i na stupeň 1 (pro mne).

Určitě doporučuji, je to skvělý pomocník, kvalitní značky, doufám, že dlouho vydrží