Recenze Braun MGK 7330

Pánský multifunkční zastřihovač se sadou pro péči o tělo Braun MGK 7330 zastřihuje vousy a chloupky v jakékoli délce. Počínaje zastřihováním vousů, vlasů a chloupků v uších až po úpravu ochlupení na těle. Zastřihovač je voděodolný a může tedy klidně přijít do styku s vodou. Stav baterie můžete sledovat díky tomu, že je strojek osazen LED indikátorem.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Braun MGK 7330 nabízí kvalitní oholení a dlouhou výdrž baterie, ale má omezenou šířku záběru nožů, což ztěžuje stříhání vlasů. Uživatelé oceňují množství nástavců a lehkou konstrukci, někteří však zmiňují, že strojek občas tahá za vousy a ucpává se při stříhání vlasů.

• Kvalitní oholení
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Spousta nástavců
  • Jednoduchá výměna nástavců
  • Lehký a příjemně se drží
  • Malá šířka záběru nožů
  • Nutnost opakovaného projetí pro správný sestřih
  • Ucpává se při stříhání vlasů
  • Titěrné mezery mezi nástavci
  • Občasné tahání za vousy

Registrovaný uživatel22. srpna 2023

vlasy nestříhá ucpává se

Registrovaný uživatel8. května 2023

Lehký, velice příjemně se drží.

Registrovaný uživatel30. ledna 2023

dlouhá výdrž spousty nástavců kvalitní oholení

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Zatím vše v pořádku. Nevyzkoušeli jsme ale ještě všechny nástavce.

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Je to zklamání. Původně jsem na vousy používal zastřihovač na vlasy Philips a ten byl kromě nevhodných nástavců super - hlavně co se týče výkonu. U tohoto Brauna musím místo několikrát projet, abych měl jistotu správného sestřihu. Taky mám pocit, že mě občas za vousy zatáhne, to se mi u Philipsu nestalo. Strojek půjde na chalupu jako záloha a vrátím se zpět k Philipsu.

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Hodnotím kladně , příslušenství a jistotu kvality výrobce. Výměna nástavců jednoduchá , údržba jednoduchá zvládne každý. Výdrž baterie bez připomínek . Nabíjení ve stojánku parádní.

Záporně hodnotím , malou šířku záběru nožů , na střihání vlasů to chce trpělivost a kartáček na odebírání zastřižených vlasů. Oproti mému staršímu Braunu , asi o 1cm menší záběr, což je znát. Taktéž velmi titěrné mezery mezi nástavci nedělají dobrotu na vlasy. Bavíme se o hybridu vím , vlasy , chlupy , vousy :) a celkově je strojek malinký , možná až moc. Čištění doporučuji i během stříhání , po akci" komplet vyčistit nutnost, to je samozřejmost.

Ano , kvalitní strojek na zastřihnutí celého těla. Nutno počítat s trpělivostí při stříhání vlasů a menšího záběru nožů.

Registrovaný uživatel19. prosince 2022

Nemám slova

Očekávání bylo větší. Dala jsem příteli k narozeninám a velice mě to zklamalo.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Super stroj a dobrý příslušenství