Bio Ionic GoldPro Speed Z-GPT-5600 byl přidán do porovnávání
turistický batoh Recenze Brandit US Cooper 20 l

Recenze Brandit US Cooper 20 l

Batoh má dvě hlavní komory a velké kapsy vpředu. Batoh má nastavitelný bederní pás. Batoh má polstrované a nastavitelné ramenní popruhy pro maximální komfort při nošení. Všechny kapsy jsou zapínané dvoucestným zdrhovadlem.

Registrovaný uživatel1. března 2022

Nejlepší klasika

Registrovaný uživatel7. února 2022

Má vše, co jsem chtěl. Spoustu kapes, flexibilní velikost batohu, pevný materiál.

Varianta olivový
Registrovaný uživatel10. prosince 2021

od znacky Brandit mam nekolik vyrobku a se vsemi jsem velmi spokojen. Cooper 20 l ma perfektni velikost i vzhled

jsem velmi spokojen

Registrovaný uživatel17. března 2020

Batoh je dobrý, ale ten o obsahu 2O l je příliš malý - hodí se jen pro základní věci. Používám tentýž batoh o obsahu 35 l, který je z hlediska prostornosti užitečnější - kromě knih se vejde i menší nákup. Členění batohu mi zatím vyhovuje, nosíse příjemně. Batoh 35 l nosím denně, zatím jsem spokojený.

Žádný zápor jsem zatím nezaznamenal.

Batoh 20 l zatím nosím minimálně, batoh 35 l se při denní používání zatím plně osvědčil a mohu ho s čistým svědomím doporučit.