Brýle na čtení Recenze BrainMax Tron bez dioptrií

Recenze BrainMax Tron bez dioptrií

BrainMax Tron jsou speciální brýle bez dioptrií blokující 100 % modrého a zeleného světla. Tyto brýle jsou vhodné k nošení 1,5 - 2 hodiny před spánkem kvůli blokaci modrého a zeleného světla a optimalizaci cirkadiánního rytmu. Blokují spektrum o vlnové délce 390 až 565 nm. Brýle vynikají naprosto hermetickým krytím světla po celém svém obvodu.

hannahm4. listopadu 2025

Velmi příjemné, hned je dobrá nálada :-)))

petra260221. října 2025

Hned po zakoupení jsem si brýle nasadila. První dojem byl rozpačitý, protože jsem hůře zaostřovala. Pak jsem si pročetla doporučení a taky recenze a pod tyto velké brýle jsem si zcela pohodlně nasadila své dioptrické a vidím naprosto skvěle. Navíc po hodině, co jsem je měla na sobě a pracovala na notebooku večer, mě nejenže nepálily oči jako dříve, ale chtělo se mi spát :) takže za mě bomba!

martina.sipu16. července 2025

Funguji tak, jak maji. Skvele.

julietomesova10. června 2025

Pr.ostě fungují

samuelpiki8028. dubna 2025

Funkcni

Rstraky22. ledna 2025

Kvůli lepšímu usínání Opravdu pomáhá, nebolí oči ani hlava Každý večer

Registrovaný uživatel7. března 2023

vse sedi popisu

na vetsi hlavu jsou male, tlaci za usima. Jirka je podle mne nosit nemuze

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Asi budou opravdu super. Měla jsem je pro kluka a ten je z nich nadšený. Doprava rychlá, zabaleno skvěle. Děkuji.