Příjemná chuť
Bojuji s rozpuštěním ve vodě
Celkově spokojenost

BrainMax Hydrolyzovaný GrassFed Collagen je podle recenzí produkt s dobrou rozpustností a neutrální chutí, který vyhovuje uživatelům preferujícím snadné užívání. Někteří zmiňují obtíže s rozpouštěním ve vodě, ale většina hodnotí chuť a rozpustnost pozitivně. Zmíněno je i snížení bolestivosti kloubů, avšak účinky na klouby a další oblasti jsou hodnoceny jako krátkodobé.
Příjemná chuť
Bojuji s rozpuštěním ve vodě
Celkově spokojenost
Kolagen piju druhý týden, takže žádné změny zatím nepociťuji.
Každopádně musím vyzdvihnout , jak výborně NEchutná! prostě ho není ve vodě vůbec cítit (přidám si minimum šťávy) a hlavně vůbec nemusím míchat a rozpustí se jen proudem vody.
Za mě skvělý produkt, užívala jsem i jiné značky, ale chuťově mi neseděly.
Každopádně na případné účinky ..klouby, vlasy, … musim počkat
Myslím, že klouby po běhu bolí méně.
Neni tam odměrka to mi vadí
nízká cena
bez chuti
špatně se rozpouští ve vodě, lepší koupit kapsle než sypký
Raději pořiďte kapsle, je to snadnější než toto. Špatně se to rozpouští ve vodě, na lžičce vždy zůstane zbytek.
Dávám si ho do vlažné vody, má specifickou vůni. Používám ho krátkou dobu nemohu ještě hodnotit.
Dobrá rozpustnost
Určitě objednám znovu
Collagen je dobře rozpustný a chuťově neutrální.
Na doporučení
Zatím užívám krátce, takže nemohu hodnotit
Dal jsem čtyři hvězdičky, protože pokud pořádně nezamícháte, máte žmolky a doporučuju za mě do ovocné šťávy přidat.
tento collagen jsem si objednala na doporučení.....asi dobrý, beru teprve krátkou dobu na posouzení
Pro mě chuťově Ok.