Zahradní hadice Recenze Bradas Secret Hose

Recenze Bradas Secret Hose

Secret Hose od výrobce Bradas je smršťovací hadice, která je velmi lehká a odolná. Její průměr je 3/4 palce, což je ideální velikost pro většinu zahradnických potřeb. Hadice je navržena tak, aby se po naplnění vodou nekroutila ani necuchala, což usnadňuje její manipulaci a použití. Po vypnutí vody se hadice vrátí do své původní délky, což je velmi praktické pro skladování a přepravu.

Klára21. července 2025

m.kostkova170314. května 2024

Maximálna spokojnosť kvality

Varianta 3/4" 5-15 m
irenafoukalova9. května 2024

chtěla jsem si ušetřit tahání vody v konvích při zalévání rostlin a květin pro mně - měl vynikat tou délkou používám ho na vše co je spojeno s umýváním, chodník, bedýnky, cokoliv a hlavně na zalévání denně

do takové délky se tedy nerozvine, koupila jsem si ji proto, e ta délka mně osvobodí od tahání konví s vodou, ale není to pravda, Irena

no jednoduše , jsem zklamaná

kotaskovaeva28. dubna 2024

Flexibilní hadice, se kterou je snadná, velmi pohodlná manipulace. Mohu jen doporučit.

Nevidím žádné zápory. Vše ukáže čas.

Varianta 3/4" 8-24 m