Dámský parfém Recenze Bottega Veneta Illusione W EDP

Recenze Bottega Veneta Illusione W EDP

Vůně z dílny Bottega Veneta vyprávějí příběhy plné ryzí Itálie. Prostřednictvím novinky Illusione Bottega Veneta vypráví z mužského i ženského pohledu nový podmanivý příběh o kouzlu Itálie. Vůně Bottega Veneta Illusione se opírají o olfaktorické napětí mezi svěžestí a smyslností, kterého je dosaženo pomocí kontrastu mezi zářivými vrchními tóny italských citrusů a hřejivých dřevitých motivů v…

Registrovaný uživatel20. srpna 2024

Slabá výdrž.Zklamání.

renata.charouskova29. května 2024

smyslná vůně, nádherná, miluji ji

Varianta 50 ml
Registrovaný uživatel10. prosince 2023

Mám tuhle vůni prostě ráda, používám asi čtyři roky celoročně, 75ml vydrží cca rok. Někdo uvádí, že vůně nevydrží dlouho, což se mi taky zdálo, protože na sobě parfém po chvíli skoro necítím, ale už se mi párkrát stalo, že mě někdo oslovil s dotazem, jaký parfém pužívám, protože krásně voní. Takže zřejmě vydrží: -). Jen potřebuji sehnat cestovní rozprašovač, abych s sebou netahala poměrně robusní (ale krásný) flakon.

Registrovaný uživatel19. ledna 2023

Postupně zkoušíme všechny vůně od Bottegy. Ta první je pro nás stále top, ale tuhle rozhodně koupíme znovu :)

Varianta 30 ml
Registrovaný uživatel21. listopadu 2021

Skvěle voní a dlouho

Registrovaný uživatel18. prosince 2020

Krásna vůně

Žádná výdrž

Dlouho jsem čekala než jsem si ho koupila. Nádherné mi voněl. Vůbec nevydrží. Druhý rozhodně již nezakoupim..za tyto peníze znám mnohem lepší značky které vydrží vonět cel den.