Recenze Bosch WTZ27410

Recenze Bosch WTZ27410

Pračku se sušičkou můžete v domácnosti umístit každou zvlášť, ale se spojovací sadou Bosch WTZ27410 lze spotřebiče umístit nad sebe a ušetřit tak ještě více prostoru. S mezikusem Bosch si tak pračku společně se sušičkou mohou dovolit i majitelé menších bytů nebo garsonek. .

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Mezikus sedí na pračku a sušičku, které doma máme. Takže Ok.

Musí se vrtat do pračky.

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

praktická věc na spojení pračky a sušičky

trošku nedořešené středové pacičky,pokud se držíte návodu,hrozí při opětovném sundání,že se vám mezikus nepodaří sundat nebo se packy ulomí.Vyřešili jsme opilováním a jde již zvolna

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

přední část pěkně lícuje s 6 let starou pračkou a novou sušičkou jednoduchá montáž

ostré hrany na výlisku - riziko poranění rukou při montáži boční strana není pohledová, jakoby spotřebiče měly být zabudované držáky (patky) zadních nohou jsou ve vzduchu, musel jsem je podložit, aby si sedly na pračku

+ a - jsem napsal. Ukotvení na pračku jsem vyřešil oboustrannou lepící páskou namísto vrtání a šroubování do pračky (nemám to rád)

Registrovaný uživatel3. prosince 2021

co jsem chtěl mám