Vítěz dTestu
Bateriová kompatibilita Bosch
Vyrobeno v Evropě
Váha
Sám o sobě nestojí
Nemá češtinu, i když jsou tam minoritnější jazyky
Uvítal bych lepší popis "senzoru" čistoty (ten svítící kruh)
Vysavač jsem kupoval, jelikož vyhrál dTest - očekávání tedy byla vysoká a vysavač nezklamal.
Vysávání je skvělé, příjemně mě překvapilo, jak je tiché. Na automatiku vysává skvěle a sám si umí vyhodnotit povrch, takže na vinylu táhne míň a při přejezdu na koberec přidá (pořád je ale tichý).
Dalším lákadlem je baterie ze "zelené" Bosch řady, kde už máme i jiný produkt - můžu tedy využít další baterii. Používám svojí starou 4ah (k vysavači je 5ah) a na automatiku se výdrž tváří max. 30 minut, což mi přijde málo, ale na druhou stranu, na vysání celého bytu to v pohodě stačí a když máte vysavač je dodaném držáku, může se nabíjet a být tak vždy připraven.
Krom zmíněného držáku je součástí i bohaté příslušenství dalších nástavců - zatím jsem je nezkoušel všechny, ale většina působí kvalitně.
Celý vysavač vlastně působí velmi kvalitně a hodnotně, což je vykoupené vyšší váhou - což vidím jako jedinou výraznější nevýhodu.
Menším zklamáním bylo i to, že vysavač nemá češtinu, ač jsou v menu i různé minoritnější evropské jazyky. Stejně tak přiložený návod by mohl být lepší, a QR kód odkazující na online návod nefungoval.