Recenze BOSCH Unlimited BCS1051POW

Vysavač BOSCH Unlimited BCS1051POW patří do kategorie akumulátorových tyčových vysavačů, které se vyznačují svou flexibilitou a snadným použitím. Díky absenci kabelu se můžete pohybovat volně po celém domě i mimo něj, například při úklidu automobilu. Tento model je určen pro uživatele, kteří hledají univerzální řešení pro úklid různých typů podlah a povrchů. Výkon a technologie BOSCH Unlimited…

kelzen16. ledna 2026

Vítěz dTestu Tichý Automatické rozpoznání povrchů Bohaté balení Bateriová kompatibilita Bosch Vyrobeno v Evropě

Váha Sám o sobě nestojí Nemá češtinu, i když jsou tam minoritnější jazyky Uvítal bych lepší popis "senzoru" čistoty (ten svítící kruh)

Vysavač jsem kupoval, jelikož vyhrál dTest - očekávání tedy byla vysoká a vysavač nezklamal. Vysávání je skvělé, příjemně mě překvapilo, jak je tiché. Na automatiku vysává skvěle a sám si umí vyhodnotit povrch, takže na vinylu táhne míň a při přejezdu na koberec přidá (pořád je ale tichý). Dalším lákadlem je baterie ze "zelené" Bosch řady, kde už máme i jiný produkt - můžu tedy využít další baterii. Používám svojí starou 4ah (k vysavači je 5ah) a na automatiku se výdrž tváří max. 30 minut, což mi přijde málo, ale na druhou stranu, na vysání celého bytu to v pohodě stačí a když máte vysavač je dodaném držáku, může se nabíjet a být tak vždy připraven. Krom zmíněného držáku je součástí i bohaté příslušenství dalších nástavců - zatím jsem je nezkoušel všechny, ale většina působí kvalitně. Celý vysavač vlastně působí velmi kvalitně a hodnotně, což je vykoupené vyšší váhou - což vidím jako jedinou výraznější nevýhodu. Menším zklamáním bylo i to, že vysavač nemá češtinu, ač jsou v menu i různé minoritnější evropské jazyky. Stejně tak přiložený návod by mohl být lepší, a QR kód odkazující na online návod nefungoval.

ottova3. prosince 2025

super sací výkon

váha-těžký

marunodvere9. listopadu 2025

Velky vykon kvalitně spravování lehky a dobře se s ním manipuluje ještě jsem mockrát nevizkoušela

Celkem rychle se vybijí

Zpokojenost