Nůžky na živý plot Recenze BOSCH UniversalHedgePole 18

Recenze BOSCH UniversalHedgePole 18

Výkonné a bez námahy, ideální pro údržbu vysokých živých plotů. Snadné stříhání živého plotu ze země bez použití žebříku díky teleskopické tyči a otočné hlavě. Vysoce výkonné nepřetržité stříhání bez záseků při řezání větví. Ergonomické, vyvážené a lehké bez nadbytečného namáhání paží a ramen Syneon Chip.

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Tento zastřihovač velmi příjemně překvapil. Po pořízení tohoto modelu obdržíte výkonné nůžky na plot, jejichž baterie vám vydrží dostatečnou dobu. Nůžky splní svůj účel a poradí si s vaším vysokým plotem. Lehkou nevýhodou je jen cena, která se většinou pohybuje do 4 000 Kč. Nevýhodou může pro někoho být vyšší hmotnost, která činí 3,6 kg a také chybějící antivibrační systém.

Více na CoVybrat.cz

Možnost vybrat si z 10 řezných úhlů

Teleskopická rukojeť

Kvalitní zpracování

Nezasekávají se

Dobře se nosí

Nejsou vybaveny antivibračním systémem

Lehce vyšší hmotnost a cena

zde.kriz3. července 2025

pohodlí při stříhání širšího plotu.

mašínka je vynikající.

Registrovaný uživatel4. srpna 2024

dobře se sním pracuje, možná by to chtělo trochu vyvážit, ale jsem vcelku spokojen

Registrovaný uživatel18. října 2023

- dobře manipulovatelný - lehčí než konkurence - výhoda je baterie a výška stříhání porostu ze země - jen na stříhání živých plotů , tak 2x až 3x do roka - vzhledem k dosahu ho půjčuji i sousedům

- když narazí i na větvičku , kterou by měl přestřihnout, tak ji nestřihne

s plotostřihem jsem spokojený

Registrovaný uživatel7. června 2023

Zatím jsem stříhal jen kousek živého plotu ,stříhalo to hezky čistě ,stroj je dost těžký ,je třeba velké svalstvo.

Hmotnost. Při plném výsuvu se pronese.

Jsem spokojený ,mám rád bosch , jasná volba.

Registrovaný uživatel5. července 2022

Je lehký, dostanu se sním na místa, kam bych se jinak nedostal. Dá se skvěle ovládat, natáčet, vysouvat, zvládnu s ním ostříhat ze země keře, které bych jinak neostříhal. Je tichý, rychle se nabíjí. Během hodinové práce se nestačil vybít. Použil jsem ho zatím jen jednou. Používat ho budu několikrát do roka. Cenově zajímavý.

Registrovaný uživatel11. června 2022

Kapacita baterie

Bohužel se ihned utrhla jedna karabina popruhu. Budu reklamovat.

Výborný stroj

Registrovaný uživatel25. prosince 2021

Daleko dosahne

Trochu tessi

Dobra pomucka

Registrovaný uživatel21. září 2021

Skvělý pomocník na zahradu. Nejen že se s tím upravíte vysoký živý plot,ale i malé keříky. Plně nabitá baterie vydrží cca 1 hodinu což je super.

Registrovaný uživatel25. července 2021

Maximální spokojenost, vše skvěle ostříháno i bez štaflí. Urychlí to značně práci. Baterie dlouho vydrží.

Pro ženu trochu těžší na práci, ale to se dalo čekat

Spokojenost veliká, jsem ráda, že jsem je koupila.

Registrovaný uživatel3. dubna 2021

Dělá to co má

Na ženu těžké

Registrovaný uživatel10. listopadu 2020

perfektní pro údržbu vyššího živého plotu

Registrovaný uživatel26. října 2020

Této značce věřím, mám od ní již více výrobků.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2019

Produkt splnil moje očekávání ! Stříhání živého plotu je po všech stránkách rychlejší i kvalitnější !!!