Nůžky na živý plot Recenze BOSCH UniversalHedgeCut 18V-50

Recenze BOSCH UniversalHedgeCut 18V-50

S akumulátorovými nůžkami UniversalHedgeCut od firmy Bosch zvládnete zastřihování, tvarování a čištění živého plotu jako profesionální zahradník. Lehká konstrukce zaručuje snadnou manipulaci a praktické umístění úchopů dělá práci bezpečnější. S tímto pomocníkem se na pravidelnou údržbu živého plotu budete těšit. Klíčové vlastnosti - řezání větví až do tloušťky 20 mm - výkonný bezuhlíkový…

Registrovaný uživatel24. března 2025

Lehká, výborná

Doporučuji proti kabelu velké pohodlí, překvapivě lehká

Registrovaný uživatel19. července 2024

Produkt je lehký a nemusím tahat el. kabel Vyniká vysokou kapacitou baterie (6Ah),přestřihne i silnější větve Používám ho téměř při každé návštěvě chalupy

Ideální pomocník na zahradě

Registrovaný uživatel28. července 2023

Protože jsem měl živý plot už velice přerostly,tak jsem o techno nůžkách dost pochyboval,ale velice mě nadchly. Vůbec jsem je nešetřil a přeřízli větší průměr než jaký udávali. Jsem s nimi velice spokojen

Registrovaný uživatel5. července 2023

Na aku provedeni stríhá opravdu silné vetve. Vyhoda je mobilita, po kabelove verzi nejskeho noname pristroje uz bych nemenil.

Dobry pomocnik.

Varianta 0.600.849.K01 1x 2,5 Ah + nabíječka
Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Velmi lehký a přitom robustní

Varianta 0600849K00 bez aku
Registrovaný uživatel28. května 2022

Výborný pomocník při práci, světelně ukazuje nabití akumulátoru a jeho nabití je rychlé.

Varianta 0600849K01 1x 2,5 Ah + nabíječka
Registrovaný uživatel4. května 2022

Stříhá vcelku slušně. Baterie vydrží poměrně dlouho. Lišta dlouhá 50cm. .

Při vypnutí zajedou nože přímo proti sobě, to pak nevím jak mám mazat třecí plochy.

Celkem jsem spokojen. Navíc lze pořídit mnoho přístrojů na stejnou baterii.

Varianta 0600849K01 1x 2,5 Ah + nabíječka