Rychlý ohřev oceňuji nastavení teploty
Jsem velmi spokojená je vidět ze je kvalitní snad bude dlouho sloužit

Rychlý ohřev oceňuji nastavení teploty
Jsem velmi spokojená je vidět ze je kvalitní snad bude dlouho sloužit
Tuto konvici máme už druhou, u první se po letech pokazilo zavírání. Protože jsem byla spoojena, hledala jsem ten sám výrobek.
Opravdu trochu hlasité pípání, jak píší ostatní, při porovnání s první konvicí je silnější. Ale nic, co by se nedalo vydržet.
Příjemný úchyt.
Jsem velice spokojená. První tu samou a sloužila nám osm let a doufám že i tato nám bude sloužit dlouho.
Prostě mohu jenom doporučit.
Velmi vysoká cena. Konvice se stejným ovládáním se dá koupit za necelou třetinovou částku..
Volitelná teplota je výhodná zejména pro vaření čaje, pokud nedojde k varu ohřeje téměř 2l vody, aniž by konvice přetekla, akustický signál po dosažení teploty současně s vypnutím. Zatím nejlepší konvice, co jsme vyzkoušeli...
Výrobek splnil mé očekávání. Krásná barva.