Násada Recenze BOSCH Teleskopická násada F016800615 pro BOSCH ISIO

Recenze BOSCH Teleskopická násada F016800615 pro BOSCH ISIO

Pro snadnou práci v méně dostupných místech využijete teleskopickou násadu s kolečky BOSCH. Usnadní vám práci na zahradě, kde dostáhnete na všechna špatně přístupná místa. Můžete si ji nastavit dle potřeby v rozmezí od 80 do 115 cm a pod úhlem až 180°. Užijte si pohodlné zahradničení s teleskopickou násadou s kolečky BOSCH.

jan.hemer30. ledna 2025

Do té doby, pokud funguje, dobré.

Bohužel funguje jen krátkou dobu. Koupil jsem Bosch nůžky na trávu spolu s násadou a byl s jejich fungováním spokojen. Jen do té doby, než se plastové díly násady rozsypaly. Koupil jsem násadu druhou, ta se brzy také rozsypala. Rozumnější by bylo celý výrobek Bosch vyhodit, jako konzervativní uživatel značky Bosch jsem si místo logického zakoupení výrobku jiného výrobce koupil již třetí násadu. Až se zase rozsype, vyhodím s ní i jinak výborně pracující nůžky na trávu Bosch a koupím si třeba i čínskou soupravu.

Varuji před násadou k nůžkám na trávu Bosch.

Registrovaný uživatel30. října 2024

Dostal jsem pouhou tyč s nějaký hákem a bez koleček a samozřejmě za cenu toho, což jste nedodalir. Několikrát jsem psal E-maiĺ, na který jsem dostal vždy odpověď. že je nedoručitelný. Píši proto, že jsem opět dostal informaci, že jste nejlepší firma pro zahradní nářadí. Za Váši dodávku jsem samozřejmě vděčný a nemusíte se bát, že o mých zkušenostech s Vaší firmou budu nějakého zájemce informovat. S pozdravem Ing. Jan Cafourek, Kozlov 14, 588 21 S koleček

Registrovaný uživatel24. června 2023

Spokojenost, doporučuji