Kávovar Recenze Bosch Tassimo Vivy II TAS1402

Recenze Bosch Tassimo Vivy II TAS1402

Chcete si užívat kávu jako ze své oblíbené kavárny v pohodlí vašeho domova? Pak určitě potřebujete kávovar Tassimo Vivy 2, který připraví váš oblíbený nápoj po stisknutí jediného tlačítka. Díky kompaktním rozměrům se nemusíte bát kávovar umístit ani do malých prostorů, ale zároveň si můžete být jistí, že moderní design a moderní černá barva se bude ve vaší kuchyni skvěle vyjímat. Tassimo Vivy…

4 recenze

CoVybrat.cz
Hodnocení: 60 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Kávovar získává plusové body za příjemnou pořizovací cenu, automatické zastavení dávkování vody a možnost navolit si objem a intenzitu nápoje. Rozhodně by mu však neuškodil vyšší příkon a tlak, který se velkou měrou podílí na vyvážené chuti kávy.

Více na CoVybrat.cz

pořizovací cena

automatické zastavení dávkování

nízký příkon

nízký tlak

Josef Hruška19. ledna 2021

Po udělání 5 slovy pěti káv přestal pracovat. Při reklamaci mi bylo neustále podsouváno, že za to mohu já špatným používáním, jelikož tam byla rozsypaná káva od poslední kapsle kterou jsem vyndal nepoužitou pro závadu a trochu se vysypalo. No koupil jsem si šuntt