Kávovar Recenze BOSCH TAS3102

Recenze BOSCH TAS3102

Espresso, caffè crema, filter coffee, latte macchiato, cappuccino, horká čokoláda nebo čaj: Bosch TAS3102 Tassimo nabízí více než 40 speciálních nápojů z řady populárních značek. Díky patentované technologii čárkového kódu Intellibrew kávovar přesně ví, při jakém množství vody, teplotě a době spařování má daný nápoj připravit. Příprava nápojů je opravdu jednoduchá. Postačí vám k tomu pouhé…

ho.nikol5. dubna 2024

+Tenhle “Bobík” (neb je malinký), splní vše co od kapslového kávovaru očekáváte :) +Velké plus, že je vážně tichý (no jó, uslyšíte něco, ale je to vážně potichu) +Bobeš má tak akorát nádržku na vodu a tak se nemusíte bát, že voda bude dlouho v nadržce

Bobeš je náš nový člen! A obstarává vše co do něj dáte :3

vanhoecke22. ledna 2024

menší velikost jednoduché ovládání výhodou je čtečka čárového kódu na kapsle velmi dobrá cena větší nádržka na vodu než u ostatních kávovarů

zatím nic, je v provozu teprve týden chyběl mi podrobnější návod v češtině (hlavně u obrázků)

Jde o dobrou značku výrobku Bosch, tudíž se domnívám, že nějaký ten čas vydrží. Kávovar je designově hezký a káva je z něj dobrá. Doporučuji zboží i prodejce.

v.vanerka9. ledna 2024

menší rozměry

da.mi.hol2. prosince 2023

Ještě nebylo odzkoušeno,je to vánoční dárek.