Stěrač Recenze bosch stěrače (3 397 118 905)

Recenze bosch stěrače (3 397 118 905)

Přední stěrače Bosch Aerotwin AR551S s plochou stírací lištou Bosch číslo: 3397118905 Přední stěrače pro Citroen Xsara [N6, N7] (07/1997 - 12/2005) Přední stěrače pro Citroen Xsara Break [N6, N7] (10/1997 - 03/2010) Přední stěrače pro Citroen Xsara Coupé [N6, N7] (07/1997 - 12/2005) Délka stíracích lišt: 550 mm + 500 mm Bosch Aerotwin jsou moderní flat stěrače té nejvyšší kvality. Stěrače…

milan.gal15. října 2024

osvědčená kvalita, podle mě nejlepší běžně dostupné stěrače na trhu v daném obchodě super cena existují snad pro každé vozidlo

Bosch Aerotwin jsou špičkové stěrače, které vás za žádných okolností nenechají ve štychu. Žádné jiné už léta nekupuji,dával jsem je na několik různých vozů a vždy udělaly skvělou službu.

Registrovaný uživatel6. září 2023

Stírá perfektně beze šmouh, žádné vrzavé zvuky, jednoznačně lepší než ramínkové a lépe vypadají, doporučuji.

Registrovaný uživatel12. dubna 2022

Mám již poněkolikáté a vždy jsou super

Registrovaný uživatel5. února 2022

Dobrá cena. Rychlost dodání. Stěrače stírají a vypadají dobře :) !

Registrovaný uživatel28. ledna 2020

lepší než původní originály od fordu, které mají ramínkovou konstrukci mám již druhé sterače stejného typu, první bez problému držely 3sezóny, proto jsem znova volil tyto oproti levné polské a čínské konkurenci, která pak vrže a guma rychle steří, jasná volba

mírně vyšší cena

perfektní sterače co vydrží nejen jednu sezónu