Recenze BOSCH SPS4EMW61E

Volně stojící myčka nádobí s panelem BOSCH SPS4EMW61E se díky úzkému provedení hodí i do menších kuchyní. Je vybavena silným a tichým motorem EcoSilence Drive, který zvládne umýt až 10 sad nádobí. Nádobí lze bezpečně umístit do flexibilních košů Vario a příborové zásuvky. Horní koš je možné výškově nastavit díky systému Rackmatic.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Myčka nádobí je chválena pro tichý chod, jednoduchou obsluhu a nízkou spotřebu vody. Vhodná je zejména pro menší domácnosti. Někteří zákazníci však zmiňují komplikace s manipulací vnitřních košů a vyšší pořizovací cenu. Celkově produkt splňuje očekávání a je doporučován pro spolehlivost a kvalitu zpracování.

• Tichý chod
  • Snadná obsluha
  • Perfektní vnitřní uspořádání
  • Malá spotřeba vody
  • Vhodná pro 1-2 osoby
  • Komplikované vytahování jednotlivých zásuvek/košů
  • Vyšší cena

Jaroslava1. června 2026

Vzhledem k tomu, že jsem již od firmy Bosch myčku měla jsem spokojená. Překvapil mě velmi tichý provoz. Jednoduché nastavení i pro starší generaci. Všem doporučuji.

milansmarda6. dubna 2026

Funguje bezvadně

První myčku jsme měli 22 let byla také Bosch.Proto jsme zvolili stejnou značku. Zatím je to super.

yv.20. března 2026

osvědčená značka

poněkud komplikované vytahování jednotlivých zásuvek/košů vyšší cena

soucekmartin22. prosince 2025

prefektní display, snadná obsluha, tichý chod, skvělé vnitřní uspořádání

perfektní koupě

325.stepan9. listopadu 2025

Jednoduchá obsluha

Varianta nerez
chyle.p19. ledna 2025

Malá, tak jak jsem potřebovala, vhodná pro 1-2 osoby. Velmi malá spotřeba vody, myje výborně.

Varianta nerez
ota.j14. prosince 2024

Scházel návod k instalaci a uvedení do provozu! Neexistující možnost dovozu a instalace od vaší firmy.Ochota vašich zaměstnanců jen při prodeji a sjednání delší záruky a o to vám jde.