Strunová sekačka Recenze BOSCH Professional GRT 18V-33 0.600.8D0.000

Recenze BOSCH Professional GRT 18V-33 0.600.8D0.000

Bosch Professional GRT 18V-33 je akumulátorová strunová sekačka s výkonným bezuhlíkovým motorem, který umožňuje manuálně nastavit otáčky podle pracovních podmínek. Funkce Bosch Anti-Tangle zabraňuje omotání hřídele a zvyšuje tak plynulost a bezpečnost sečení v hustém porostu. Lehká a vyvážená konstrukce sekačky snižuje námahu při práci. Ochranný kryt zajišťuje přesný střih a chrání okolní…

Martin H.10. července 2025

neskutečný výkon (řekl bych srovnatelný s benzínovou) poměrně lehká nízká hlučnost (sluchátka opravdu netřeba) 3 letá záruka (po registraci) snadná výměna struny bez nářadí

menší ochranný kryt - od struny létá hodně trávy, nutné dlouhé kalhoty a brýle velký výkon vyžaduje nákup velké baterie (minimálně 8Ah) odvíjení žací struny klepnutím o zem je snadné, ale zatím se mi nepovedlo ji odvinou méně než o 3 cm (zbytečně přicházíte o strunu) funkce Anti-Tangle (automatické uvolnění ucpání nástroje trávou) se mi spustila jen jednou, musel jsem zpravidla řešit ručně po delším sekání mě trochu bolela ruka od stále zmáčknutého spínače

Se sekačkou jsem až na drobnosti velice spokojen. Nutné je však přikoupit velkou baterii, doporučuju 2x 8Ah. S jednou vydržíte sekat cca půl hodinky.

i.odstrcil7. července 2025

Lehký, výkonný

irc.cz12. listopadu 2024

Perfektně seká. Má výkon,

Sekat s tím dýl jak 10 min je za trest. Ma nesmyslně udělané spínání a madla.

Na nutné dosekani kolem baráku asi gut

Registrovaný uživatel1. srpna 2024

sila

v lete se vic hreje,ma ochranu proti prehrati,takze musite nechat zchladit