automatický rozjezd při zatlačení

Aku šroubovák BOSCH Professional Go 3 je chválený za kvalitní zpracování, ergonomii a automatický rozjezd při zatlačení. Někteří uživatelé však zmiňují nedostatečnou regulaci otáček při zatlačení a krátký nabíjecí kabel. Celkově produkt nabízí dobrý výkon a vlastnosti pro běžné použití.
automatický rozjezd při zatlačení
Klasika kvality provedeni a ergonomie od Bosche
Treti verze sroubovaku prinesla dalsi vylepseni. Zda se, ze produkt nema v soucasnosti adekvatni konkurenci. Ergonomie, kroutici moment, konstrukce, provedeni a celkovy vykon jsiu v teto cenove kategorii nejlepsi
osvětlení, padne dobře do ruky, přiloženy základní bity
Dorazil mi nefunkční kus, posláno na reklamaci a po týdnu jsem obdržel úplně nový.
Super nářadí, doporučuji
Veliká spokojenost
Spokojenost, kvalitní zpracování.
Chtěl jsem vyzkoušet jeho odolnost, v minulosti mě dvě jiné firmy zklamaly. Zatím to vypadá dobře, funguje jak má.
co bych vytkltomuto zboží je hrozně krátký nabíjecí kabel a bez nabíjecího trafa ale víme že to neni chyba obchodu ale vyrobce a mohu jen konstatovat to že to je tak dobrý že to bude za chvylku vyprodané a já jsem rád že jsem to ještě stihl a hned to zakoupil
zápory neznám žádné až na ten nabíjecí krátky kabel
jinak jsem s tím velmi spokojen
Výborný pomocník.
kvalitní zpracování
při zatlačení směrem k šroubu se měla rychlost otáčení chovat podle míry tlaku, ale to rozhodně nedělá. okamžitě plná rychlost, takže zklamání.
zklamání. chtěl jsem šroubovák s plynulým roztáčením, což toto nedělá.
Super! Více než jsem čekal